Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(6)
Πτυχιακή εργασία
(6)
Χρονολογία
2015 - 2019
(1)
2010 - 2014
(3)
2005 - 2009
(2)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(6)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(6)
@νάκτησις
(6)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(5)
Status = Unpublished
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βιολογικά προϊόντα
(1)
Subject = F:Subject = F: Franchises (Retail trade)
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(2)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υγιεινή και ασφάλεια
(1)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζαχαροπλαστική
(6)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζαχαρότευτλο
(1)
Type = Thesis
(6)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(6)
Thesis
(6)
Θέμα
Franchises (Retail trade)
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(1)
Ζαχαροπλαστική
(6)
Ζαχαρότευτλο
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(2)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Υγιεινή και ασφάλεια
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 6 από 6 αποτελέσματα
Η πολιτική franchise στον κλάδο των αρτοζαχαροπλαστείων
Δημιουργός:
Προδρομίδης, Ιωσήφ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Ζαχαροπλαστική, Franchises (Retail trade)
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Καλλιέργεια του ζαχαρότευτλου και παραγωγή ζάχαρης στο ζαχαρουργείο των Σερρών
Δημιουργός:
Λαμπαδάριος, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Ζαχαροπλαστική, Ζαχαρότευτλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα υλών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιϊας και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή
Δημιουργός:
Σκαφίδα, Ευαγγελία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ζαχαροπλαστική, Ποιοτικός έλεγχος, Βιολογικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παραγωγή προϊόντων χαλβαδοποιίας στη χώρα μας – Μακεδονικός χαλβάς
Δημιουργός:
Πετρίδου, Όλγα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Ζαχαροπλαστική, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 σε εταιρία ζαχαροπλαστικής
Δημιουργός:
Παναγούλη, Παναγιώτα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Ζαχαροπλαστική, Ποιοτικές προδιαγραφές, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων σε επιχειρήσεις Ζαχαροπλαστικής
Δημιουργός:
Ρουσιάδου, Χαρούλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Υγιεινή και ασφάλεια, Ζαχαροπλαστική
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!