Αμπελοκομικές τεχνικές με σκοπό την καθυστέρηση της ωρίμανσης των σταφυλιών της ποικιλίας Σαββατιανό (Vitis vinifera L.)

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2022 (EL)

Αμπελοκομικές τεχνικές με σκοπό την καθυστέρηση της ωρίμανσης των σταφυλιών της ποικιλίας Σαββατιανό (Vitis vinifera L.)

Τσουκαλάς, Παναγιώτης

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
banilas, george
Κόρκας, Ηλίας
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Climate change
Viticulture techniques
Κλιματική αλλαγή
Savvatiano
Σαββατιανό
Αμπελοκομικές τεχνικές


Ελληνική γλώσσα

2022-07


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-07-31T17:27:00Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.