Η τεχνητή νοημοσύνη ως εργαλείο για τη διασφάλιση της ποιότητας στο κρέας και στα προϊόντα κρέατος

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η τεχνητή νοημοσύνη ως εργαλείο για τη διασφάλιση της ποιότητας στο κρέας και στα προϊόντα κρέατος

Λουριδάς, Στέφανος

Λύτου, Αναστασία
Μπρατάκος, Σωτήριος
Κρίτση, Ευτυχία
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

2024-09-27

2025-02-04T09:55:52Z



Κρέας
Τεχνητή νοημοσύνη

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων - Πτυχιακές εργασίες

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.