Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία

Γκόλια, Κωνσταντίνα- Μαρία
Μπλάνα, Στυλιανή

Στρατή, Ειρήνη
Κολώνια, Κωνσταντίνα
Kanellou, Anastasia
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

AGE's
Γλυκοτοξίνες


2021-07-13


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-21T08:43:28Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.