Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας

Αμανατίδης, Σωτήρης
Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αφρός
Μπύρα
Constant
Σταθερότητα
Βύνη
Διατηρησιμότητα


Ελληνική γλώσσα

2021-07-14


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-23T11:02:20Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.