Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας

Αμανατίδης, Σωτήρης
Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αφρός
Μπύρα
Constant
Σταθερότητα
Βύνη
Διατηρησιμότητα


Greek

2021-07-14


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-23T11:02:20Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)