• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  30   από   494   τεκμήρια

     
    Ανάπτυξη συστήματος παραγγελιών για υποστήριξη πολλαπλών καταστημάτων με τεχνολογία java(servlets & JSP σελίδες)
    Δημιουργός: Κουτρούμπης, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
    RDF

    Μελέτη της αερόβιας και αναερόβιας μικροχλωρίδας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Study of the aerobic and anaerobic epiphytic microbiota of aromatic and medicinal plants
    Δημιουργός: Τζούτη, Βασιλική, Tzouti, Vasiliki
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2019
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας ▶ Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ▶ Τομέας ΣΤ: Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ▶ Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υγιεινής
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Απόκριση τεσσάρων εμβολιασμένων φυτών μελιτζάνας στην αλατότητα απο Nacl: η βιοχημεία και η φυσιολογία διαφορετικών υβριδικών και εμβολιασμένων φυτών μελιτζάνας σε απόκριση στην αλατότητα του NaCL στο έδαφος και τα υδροπονικά συστήματα Response of four grafted eggplants to Nacl salinity: the biochemistry and physiology of different hybrid and grafted eggplants in response to NaCL salinity in soil and hydroponic systems
    Δημιουργός: Παναγιωτάκης, Γιώργος, Panagiotakis, Giorgos
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2013
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Βιοτεχνολογική αξιοποίηση χυμού κράνων (Cornus mas L.) για παραγωγή λειτουργικού τροφίμου υψηλής διατροφικής αξίας Biotechnological exploitation of Cornus mas L. juices for the production of a functional food with extra nutritional value
    Δημιουργός: Nouska, Chrysanthi, Νούσκα, Χρυσάνθη
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας ▶ Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ▶ Τομέας ΣΤ: Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ▶ Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υγιεινής
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Επίδραση εδώδιμων μεμβρανών στη συντήρηση νωπών και επεξεργασμένων τροφίμων Effects of edible membranes on preservation of fresh and processed foods
    Δημιουργός: Bari, Anastasia, Μπάρη, Αναστασία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος ▶ Εργαστήριο Τεχνολογίας και Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη και σχεδιασμός καινοτόμου βιοδιυλιστηρίου που βασίζεται στην αξιοποίηση της οινολάσπης και της ακατέργαστης γλυκερόλης προς παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας και πολυ-3-υδροξυ-βουτυρικού εστέρα μέσω μικροβιακών ζυμώσεων Biorefinery development and design using wine lees and crude glycerol for the production of value-added products and poly-(3-hydroxybutyrate) via fermentation
    Δημιουργός: Dimou, Charalampia, Δήμου, Χαραλαμπία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιομηχανική Βιοτεχνολογία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Κυκλικά διπεπτίδια σε τρόφιμα και ποτά Circular dipptides in food and drinks
    Δημιουργός: Μπρατάκος, Σωτήριος Μ.
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
    RDF

    Κίνδυνος από αλλεργιογόνα συστατικά τροφίμων.
    Δημιουργός: Σιώζος, Σωκράτης
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Χημεία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
    RDF

    Παραγωγή μικροβιακών ελαίων, ενδοπολυσακχαριτών και πολυολών κατά την αύξηση ζυμών σε υποστρώματα με βάση την ακάθαρτη γλυκερόλη, υποπροϊόν της διεργασίας παραγωγής καυσίμου τύπου βιοντίζελ Production of microbial oils, endopolysaccharides and polyols during yeast growth on substrates based on impure glycerol, a by-product of the biodiesel fuel production process
    Δημιουργός: Filippousi, Rozanina, Φιλιππούση, Ροζανίνα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιοτεχνολογία τροφίμων, Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μικροβιολογίας & Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη εγκλεισμού συστατικών τροφίμων σε κυκλοδεξτρίνες Structural study of inclusion compounds of natural components of food in cyclodextrins
    Δημιουργός: Παπαϊωάννου, Ανδρέας, Papaioannou, Andreas
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Κρυσταλλογραφία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας ▶ Τμήμα Βιοτεχνολογίας
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Παραγωγή και εφαρμογές καροτενοειδών μικροβιακής προέλευσης Microbial production and applications of carotenoids
    Δημιουργός: Sereti, Fani, Σερέτη, Φανή
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Ιόνιο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη υποθανάτιου τραυματισμού κυττάρων Listeria monocytogenes σε φαινοτυπικό και μοριακό επίπεδο Physiological and molecular aspects of sublethally injured Listeria monocytogenes cells
    Δημιουργός: Siderakou, Danai-Ourania, Σιδεράκου, Δανάη-Ουρανία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Αξιολόγηση της συνάφειας των διαφορετικών πηγών μεταβλητότητας για την επιβίωση των τροφιμογενών παθογόνων: προσαρμογή στο στρες έναντι γενετικών ετερογενειών Assessing the relevance of different sources of variability on the survival of foodborne pathogens: stress adaptation against genetic heterogeneities
    Δημιουργός: Georgalis, Leonidas, Γεωργαλής, Λεωνίδας
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιδημιολογία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 2η Εκδήλωση
    Δημιουργός: Κοράκη, Δώρα, Στεφανίτση, Διονυσία
    Τύπος τεκμηρίου: Τεκμήριο εκδήλωσης, Εκπαιδευτικό υλικό
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων, Τεχνολογία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο ΕΚΤ «Αριάδνη»  | αποθετήρια EKT
    RDF

    Ανίχνευση Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών: Mία συνεχώς αυξανόμενη πρόκληση
    Δημιουργός: Κοράκη, Δώρα
    Τύπος τεκμηρίου: Λόγος / Διάλεξη
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων, Τεχνολογία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Ιδρυματικό Αποθετήριο ΕΚΤ «Αριάδνη»  | αποθετήρια EKT
    RDF

    Ανάπτυξη καινοτόμου μεθοδολογίας για την ανίχνευση παθογόνων βακτηρίων στα τρόφιμα Development of an innovative methodology for the detection of foodborne pathogens
    Δημιουργός: Papatheodorou, Spyridon-Andreas, Παπαθεοδώρου, Σπυρίδων-Ανδρέας
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανακύκλωση ηλεκτρονικών απόβλητων : τεχνολογίες διαχείρισης και προοπτικές στην Κύπρο
    Δημιουργός: Σωκράτους, Άρτεμις
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τοκοχρωμανολών : ο ρόλος της θερμοκρασίας και του διαλύτη
    Δημιουργός: Αναστασίου, Μάριος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Περιεκτικότητα πρωτεΐνης στον καρπό πληθυσμών βρώμης που καλλιεργήθηκαν στην Κύπρο
    Δημιουργός: Μουσικός, Παναγιώτης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή γεωργική πρακτική και συγκομιδή φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών
    Δημιουργός: Μαυροθέρης, Λευτέρης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρου
    Δημιουργός: Ταμπουκάρη, Χρυστάλλα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Επίδραση εξωγενούς μελατονίνης στον αντιοξειδωτικό μηχανισμό των φυτών μηδικής
    Δημιουργός: Χατζήμιχαηλ, Γιάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Επίδραση διαφορετικών επιπέδων αλατότητας σε έδαφος και σε υδροπινική καλλιέργεια
    Δημιουργός: Σολωμού, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Αντιοξειδωτική ικανότητα και ολικά φαινολικά συστατικά επιλεγμένων αρωματικών φυτών της Κύπρου
    Δημιουργός: Μίκαλλου, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Πρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρου
    Δημιουργός: Νικολάου, Ηλίας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Ζυμούμενο παραδοσιακό ρόφημα "Αϊρανι": Τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
    Δημιουργός: Ονουφρίου, Γιώργος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενού
    Δημιουργός: Γιάγκου, Χριστιάνα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Η επίδραση του ζεολίθου στην ανθεκτικότητα φυτών τομάτας στοTetranychus urticae
    Δημιουργός: Ανδρέου, Ανδρέας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Μοριακή και μορφολογική ταυτοποίηση ειδών του γένους Alternaria από καρπούς ροδιάς
    Δημιουργός: Σόλωνος, Σόλωνας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Αξιολόγηση της υπηρεσίας οικοσυστήματος της βιολογικής αντιμετώπισης σε συμβατικές καλλιέργειες τομάτας
    Δημιουργός: Δημητριάδης, Δημήτριος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
    Φορέας: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    Συλλογή: Κτίσις
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ