Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Αρχική σελίδα
Επιστημονικά πεδία
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ▶ Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Βιοτεχνολογία τροφίμων
Ανακαλύψτε
494 τεκμήρια
με αυτό το θέμα
Αναζήτηση
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
1 - 30 από 494 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ανάπτυξη συστήματος παραγγελιών για υποστήριξη πολλαπλών καταστημάτων με τεχνολογία java(servlets & JSP σελίδες)
Δημιουργός:
Κουτρούμπης, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Βιοτεχνολογία τροφίμων
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
RDF
Μελέτη της αερόβιας και αναερόβιας μικροχλωρίδας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Study of the aerobic and anaerobic epiphytic microbiota of aromatic and medicinal plants
Δημιουργός:
Τζούτη, Βασιλική, Tzouti, Vasiliki
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας ▶ Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ▶ Τομέας ΣΤ: Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ▶ Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υγιεινής
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Απόκριση τεσσάρων εμβολιασμένων φυτών μελιτζάνας στην αλατότητα απο Nacl: η βιοχημεία και η φυσιολογία διαφορετικών υβριδικών και εμβολιασμένων φυτών μελιτζάνας σε απόκριση στην αλατότητα του NaCL στο έδαφος και τα υδροπονικά συστήματα Response of four grafted eggplants to Nacl salinity: the biochemistry and physiology of different hybrid and grafted eggplants in response to NaCL salinity in soil and hydroponic systems
Δημιουργός:
Παναγιωτάκης, Γιώργος, Panagiotakis, Giorgos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2013
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Βιοτεχνολογική αξιοποίηση χυμού κράνων (Cornus mas L.) για παραγωγή λειτουργικού τροφίμου υψηλής διατροφικής αξίας Biotechnological exploitation of Cornus mas L. juices for the production of a functional food with extra nutritional value
Δημιουργός:
Nouska, Chrysanthi, Νούσκα, Χρυσάνθη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας ▶ Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ▶ Τομέας ΣΤ: Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ▶ Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υγιεινής
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Επίδραση εδώδιμων μεμβρανών στη συντήρηση νωπών και επεξεργασμένων τροφίμων Effects of edible membranes on preservation of fresh and processed foods
Δημιουργός:
Bari, Anastasia, Μπάρη, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών ▶ Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος ▶ Εργαστήριο Τεχνολογίας και Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ανάπτυξη και σχεδιασμός καινοτόμου βιοδιυλιστηρίου που βασίζεται στην αξιοποίηση της οινολάσπης και της ακατέργαστης γλυκερόλης προς παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας και πολυ-3-υδροξυ-βουτυρικού εστέρα μέσω μικροβιακών ζυμώσεων Biorefinery development and design using wine lees and crude glycerol for the production of value-added products and poly-(3-hydroxybutyrate) via fermentation
Δημιουργός:
Dimou, Charalampia, Δήμου, Χαραλαμπία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιομηχανική Βιοτεχνολογία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Κυκλικά διπεπτίδια σε τρόφιμα και ποτά Circular dipptides in food and drinks
Δημιουργός:
Μπρατάκος, Σωτήριος Μ.
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
RDF
Κίνδυνος από αλλεργιογόνα συστατικά τροφίμων.
Δημιουργός:
Σιώζος, Σωκράτης
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Χημεία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
RDF
Παραγωγή μικροβιακών ελαίων, ενδοπολυσακχαριτών και πολυολών κατά την αύξηση ζυμών σε υποστρώματα με βάση την ακάθαρτη γλυκερόλη, υποπροϊόν της διεργασίας παραγωγής καυσίμου τύπου βιοντίζελ Production of microbial oils, endopolysaccharides and polyols during yeast growth on substrates based on impure glycerol, a by-product of the biodiesel fuel production process
Δημιουργός:
Filippousi, Rozanina, Φιλιππούση, Ροζανίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Βιοτεχνολογία τροφίμων, Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μικροβιολογίας & Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη εγκλεισμού συστατικών τροφίμων σε κυκλοδεξτρίνες Structural study of inclusion compounds of natural components of food in cyclodextrins
Δημιουργός:
Παπαϊωάννου, Ανδρέας, Papaioannou, Andreas
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Κρυσταλλογραφία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας ▶ Τμήμα Βιοτεχνολογίας
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Παραγωγή και εφαρμογές καροτενοειδών μικροβιακής προέλευσης Microbial production and applications of carotenoids
Δημιουργός:
Sereti, Fani, Σερέτη, Φανή
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Ιόνιο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μελέτη υποθανάτιου τραυματισμού κυττάρων Listeria monocytogenes σε φαινοτυπικό και μοριακό επίπεδο Physiological and molecular aspects of sublethally injured Listeria monocytogenes cells
Δημιουργός:
Siderakou, Danai-Ourania, Σιδεράκου, Δανάη-Ουρανία
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Αξιολόγηση της συνάφειας των διαφορετικών πηγών μεταβλητότητας για την επιβίωση των τροφιμογενών παθογόνων: προσαρμογή στο στρες έναντι γενετικών ετερογενειών Assessing the relevance of different sources of variability on the survival of foodborne pathogens: stress adaptation against genetic heterogeneities
Δημιουργός:
Georgalis, Leonidas, Γεωργαλής, Λεωνίδας
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Επιδημιολογία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα, αλήθειες & ψέματα, Ειδικές Μορφωτικές Εκδηλώσεις, 2η Εκδήλωση
Δημιουργός:
Κοράκη, Δώρα, Στεφανίτση, Διονυσία
Τύπος τεκμηρίου:
Τεκμήριο εκδήλωσης, Εκπαιδευτικό υλικό
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων, Τεχνολογία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο ΕΚΤ «Αριάδνη» |
αποθετήρια
EKT
RDF
Ανίχνευση Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών: Mία συνεχώς αυξανόμενη πρόκληση
Δημιουργός:
Κοράκη, Δώρα
Τύπος τεκμηρίου:
Λόγος / Διάλεξη
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων, Τεχνολογία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Ιδρυματικό Αποθετήριο ΕΚΤ «Αριάδνη» |
αποθετήρια
EKT
RDF
Ανάπτυξη καινοτόμου μεθοδολογίας για την ανίχνευση παθογόνων βακτηρίων στα τρόφιμα Development of an innovative methodology for the detection of foodborne pathogens
Δημιουργός:
Papatheodorou, Spyridon-Andreas, Παπαθεοδώρου, Σπυρίδων-Ανδρέας
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Ανακύκλωση ηλεκτρονικών απόβλητων : τεχνολογίες διαχείρισης και προοπτικές στην Κύπρο
Δημιουργός:
Σωκράτους, Άρτεμις
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας των τοκοχρωμανολών : ο ρόλος της θερμοκρασίας και του διαλύτη
Δημιουργός:
Αναστασίου, Μάριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Περιεκτικότητα πρωτεΐνης στον καρπό πληθυσμών βρώμης που καλλιεργήθηκαν στην Κύπρο
Δημιουργός:
Μουσικός, Παναγιώτης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή γεωργική πρακτική και συγκομιδή φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών
Δημιουργός:
Μαυροθέρης, Λευτέρης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Αξιολόγηση φυσικοχημικών και λειτουργικών ιδιοτήτων χαρουπάλευρου
Δημιουργός:
Ταμπουκάρη, Χρυστάλλα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Επίδραση εξωγενούς μελατονίνης στον αντιοξειδωτικό μηχανισμό των φυτών μηδικής
Δημιουργός:
Χατζήμιχαηλ, Γιάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Επίδραση διαφορετικών επιπέδων αλατότητας σε έδαφος και σε υδροπινική καλλιέργεια
Δημιουργός:
Σολωμού, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Αντιοξειδωτική ικανότητα και ολικά φαινολικά συστατικά επιλεγμένων αρωματικών φυτών της Κύπρου
Δημιουργός:
Μίκαλλου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Πρόσληψη διαιτητικών ινών και καρκίνος του παχέος εντέρου
Δημιουργός:
Νικολάου, Ηλίας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Ζυμούμενο παραδοσιακό ρόφημα "Αϊρανι": Τεχνολογία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
Δημιουργός:
Ονουφρίου, Γιώργος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενού
Δημιουργός:
Γιάγκου, Χριστιάνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Η επίδραση του ζεολίθου στην ανθεκτικότητα φυτών τομάτας στοTetranychus urticae
Δημιουργός:
Ανδρέου, Ανδρέας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Μοριακή και μορφολογική ταυτοποίηση ειδών του γένους Alternaria από καρπούς ροδιάς
Δημιουργός:
Σόλωνος, Σόλωνας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
Αξιολόγηση της υπηρεσίας οικοσυστήματος της βιολογικής αντιμετώπισης σε συμβατικές καλλιέργειες τομάτας
Δημιουργός:
Δημητριάδης, Δημήτριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονία, γενικά, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοτεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
Φορέας:
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Συλλογή:
Κτίσις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!