Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(15)
Πτυχιακή εργασία
(15)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(8)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(3)
Γεωπονική μηχανική
(3)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(2)
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
(2)
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
(3)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(6)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(5)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(5)
Επιστήμη Μηχανολόγου Μηχανικού
(1)
Κοινωνικές Επιστήμες
(1)
Οικονομικά και Επιχειρήσεις
(1)
Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα
(1)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
(15)
Χρονολογία
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(7)
2010 - 2014
(3)
2000 - 2004
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(15)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(15)
@νάκτησις
(15)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(4)
Status = Unpublished
(11)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μέλι - Ελλάδα
(15)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μελισσοκομία
(6)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μελισσοκομικά προϊόντα - Θεραπευτική χρήση
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(5)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία - Σχεδιασμός
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία, Υλικά της
(1)
Type = Thesis
(15)
1 - 15 από 15 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Σχεδιασμός και ανάπτυξη σειράς συσκευασιών μελιού
Δημιουργός:
Διακοπούλου, Αγγελική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Μηχανολόγου Μηχανικού
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Έρευνα αγοράς για την αγορά μελιού της Γερμανίας
Δημιουργός:
Καλαμπούκας, Χαρίσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων μελιού από καταστήματα πώλησης τροφίμων
Δημιουργός:
Υψηλάντη, Άννα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού
Δημιουργός:
Καραμάνος, Πασχάλης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών δειγμάτων μελιού
Δημιουργός:
Μπογκντάνη, Άννα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η μελισσοκομία στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Τεντζέρης, Δαμιανός
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων μελιού
Δημιουργός:
Μπάρκος, Αθανάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Βασιλικός πολτός και βασιλοτροφία
Δημιουργός:
Παράσχος - Παπανέστωρας, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη του περιεχομένου σε φαινολικά συστατικά και αντιοξειδωτική δράση σε εκχυλίσματα πρόπολης
Δημιουργός:
Κριαρίδου, Αλεξάνδρα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική μηχανική
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η μελισσοκομία στην περιφέρεια Ηπείρου
Δημιουργός:
Τζίμας, Δημήτριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Διατροφική αξία και ποιοτικά χαρακτηριστικά μελιού
Δημιουργός:
Μπιζέ, Τραϊανή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική μηχανική
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης μελιού
Δημιουργός:
Σταβιάνης, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική μηχανική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η βασίλισσας των μελισσών και ο ρόλος της στο μελίσσι
Δημιουργός:
Σταμπουλού, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
Χρονολογία :
2004
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Έλεγχος ποιοτικών χαρακτηριστικών ανθόμελων από τοπικούς παραγωγούς του Νομού Ιωαννίνων
Δημιουργός:
Προδρόμου, Παναγιώτης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελληνικών μελιών
Δημιουργός:
Τατσιοπούλου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!