• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  30   από   2.078   τεκμήρια

     
    Προσκόλληση στη Δίαιτα Ελεύθερη από Γλουτένη (ΔΕΓ) ατόμων με κοιλιοκάκη: μια συγχρονική μελέτη
    Δημιουργός: Φωτίου, Στυλιανός, Φώτιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Διαιτητικές επιλογές & στάσεις τουριστών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα
    Δημιουργός: Καραμπά, Ειρήνη, Απόστολος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Μελέτη της πυκνότητας των μυκητοειδών θηλών σε νεαρές εθελόντριες ελληνικής καταγωγής
    Δημιουργός: Παναγιωτάκης, Σακελλάριος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Μελέτη αλληλεπίδρασης του μητρικού θηλασμού με γενετική προδιάθεση σε δείκτες παιδικής παχυσαρκίας σε παιδιά εφηβικής ηλικίας
    Δημιουργός: Δριμαροπούλου, Ειρήνη, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Ρόλος των λιπογενών ορμονών στις αναπαραγωγικές λειτουργίες
    Δημιουργός: Σιψά, Δήμητρα, Νικόλαος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Ενδοκρινολογία, Διαβήτης και Μεταβολισμός, Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Διατροφική αντιμετώπιση παιδιών με σύνδρομο βραχέος εντέρου
    Δημιουργός: Γιαννάτου, Στέλλα, Δημήτριος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Επιπολασμός σαρκοπενίας σε δείγμα ασθενών με νόσο Crohn, συγχρονική μελέτη
    Δημιουργός: Παπαμιχάλη, Ιωάννα, Μιχαήλ
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Εξατομικευμένη διατροφή. Εφαρμογές, προκλήσεις και κριτική αποτίμηση
    Δημιουργός: Καλογερά, Παναγιώτα, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Επίδραση της κατανάλωσης κρασιού στην οξειδωτική βλάβη DNA/RNA σε ασθενείς με στεφανιαία νόσο
    Δημιουργός: Μούστου, Ευαγγελία, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Eπίδραση της κατανάλωσης εκχυλίσματος υπο-προϊόντων οινοποίησης σε βιοχημικούς δείκτες σε υγιείς γυναίκες
    Δημιουργός: Δρούκα, Αρχοντούλα, Βασίλειος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Αξιολόγηση των ασκησιογενών μεταβολών της οστικής αλκαλικής φωσφατάσης σε δείγμα υγειών εθελοντών
    Δημιουργός: Φίλη, Ελευθερία, Κωνσταντίνος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Έλεγχος εγκυρότητας και επαναληψιμότητας σύντομου ερωτηματολογίου αξιολόγησης φυσικής δραστηριότητας σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες
    Δημιουργός: Σκάλτσα, Μαρία, Χρήστος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Γευματικές συνήθειες ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1
    Δημιουργός: Ρίζου, Βασιλική - Κωνσταντίνα, Σπυρίδων
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Απώλεια βάρους και γενετική προδιάθεση
    Δημιουργός: Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Μελέτη ιδιαίτερων διαιτητικών συμπεριφορών παιδιών με τροφικές αλλεργίες
    Δημιουργός: Βουτσινά, Μαρία, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Αξιολόγηση της διαιτητικής πρόσληψης παιδιών με αλλεργίες
    Δημιουργός: Παπαχρήστου, Ελευθερία, Χαρίλαος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Αποτελεσματικότητα του 2ου χρόνου παρέμβασης σε σχέση με την κατανάλωση γλυκών και αλμυρών σνακ σε οικογένειες υψηλού κινδύνου για Σακχαρώδη Διαβήτη στην Ευρώπη
    Δημιουργός: Παπαπάνου, Άννα-Ελένη, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Η επίδραση της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων στον 10ετή καρδιαγγειακό κίνδυνο: ο διαμεσολαβητικός ρόλος δεικτών χρόνιας φλεγμονής. Επιδημιολογική μελέτη ΑΤΤΙΚΗ (2002-2012)
    Δημιουργός: Δαμίγου, Ευαγγελία, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2021
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Αξιολόγηση της κατανομής φυτοχημικών σε βιολογικό υλικό ζωικών προτύπων μετά την κατανάλωση ξηρού φρούτου
    Δημιουργός: Ριζοπούλου, Κυριακή, Απόστολος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Πρόσληψη Κορεσμένων Λιπαρών και Κιρκάδιοι Ρυθμοί
    Δημιουργός: Μπεκιαρίδου, Πασχαλία, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Χρήση των πινάκων σύνθεσης τροφίμων μέσα από λειτουργικές βάσεις δεδομένων
    Δημιουργός: Κουλοχέρη, Παναγιώτα, Αντώνιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Νέα προϊόντα αρτοποιίας εμπλουτισμένα με βιοδραστικά μικροσυστατικά από φρούτα: Aνάπτυξη και αξιολόγηση του περιεχομένου σε φυτοχημικά
    Δημιουργός: Μαρίνη, Ελένη, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Συγκριτική μελέτη της άμεσης επίδρασης δύο πρωτοκόλλων άσκησης με αντιστάσεις σε άνω και κάτω άκρα σε δείκτες ασκησιογενούς μυϊκής βλάβης στο σάλιο υγιών εθελοντών
    Δημιουργός: Μιχαλοπούλου, Νικολέτα, Αντώνιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Τάσεις ως προς τον βαθμό προσκόλλησης στο μεσογειακό πρότυπο διατροφής με βάση την διαθεσιμότητα των τροφίμων ανά τον κόσμο και συσχέτιση με την συνολική νοσηρότητα
    Δημιουργός: Σάττα, Αικατερίνη, Κωνσταντίνος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης και ρύθμιση της όρεξης
    Δημιουργός: Βλάχου, Ευαγγελία, Οδυσσεύς
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Η συμβολή διατροφικών παραμέτρων σε συνδυασμό με δείκτες ηπατικής λειτουργίας στην πρόγνωση των ασθενών με μη αντιρροπούμενη κίρρωση
    Δημιουργός: Βλαχογιαννάκου, Πολυτίμη-Άννα, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Πρωινό γεύμα (συχνότητα, ποιοτικά στοιχεία) και σωματικό βάρος παιδιών σχολικής ηλικίας
    Δημιουργός: Φλώρου, Αθηνά, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Κατανάλωση σνακ και σωματικό βάρος σε παιδιά σχολικής ηλικίας
    Δημιουργός: Καρίβαλη, Μαριλένα, Ευστράτιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Διατροφική παρέμβαση με σνακ δημητριακών εμπλουτισμένο με όσπρια σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας με υπέρβαρο/παχυσαρκία
    Δημιουργός: Μακρύγιαννη, Καλλιόπη- Μαρία, Χαράλαμπος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2022
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Μελέτη της σταθερότητας ελαίων κάτω από διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης πριν και μετά τον εμπλουτισμό τους με εκχυλίσματα αντιοξειδωτικών
    Δημιουργός: Μαρκίδη, Αικατερίνη Αναστασία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Διατροφή και Διαιτολογία
    Χρονολογία : 2007
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ