• Search
  • Browse
    • Item types
    • Scientific fields
    • Schools/departments/institutes
    • Institutions
    • Collections
  • Interoperability
  • Info
    • The project
    • Help
  • For institutions
    • Contribute
    • Publication Requirements
    • Expression of Interest Form
  • Contact
  • ΕΛ • ΕΝ
More search options Less search options
Clear Help


Filters  

Filters

Clear
Item type
Scientific field
School/Department/Institute
Year
Language
Institution / collection
ΕΚΤ eContent Services
1  -  30   to   2,078   items

     
    Προσκόλληση στη Δίαιτα Ελεύθερη από Γλουτένη (ΔΕΓ) ατόμων με κοιλιοκάκη: μια συγχρονική μελέτη
    Creator: Φωτίου, Στυλιανός, Φώτιος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Διαιτητικές επιλογές & στάσεις τουριστών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα
    Creator: Καραμπά, Ειρήνη, Απόστολος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Μελέτη της πυκνότητας των μυκητοειδών θηλών σε νεαρές εθελόντριες ελληνικής καταγωγής
    Creator: Παναγιωτάκης, Σακελλάριος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Μελέτη αλληλεπίδρασης του μητρικού θηλασμού με γενετική προδιάθεση σε δείκτες παιδικής παχυσαρκίας σε παιδιά εφηβικής ηλικίας
    Creator: Δριμαροπούλου, Ειρήνη, Γεώργιος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Ρόλος των λιπογενών ορμονών στις αναπαραγωγικές λειτουργίες
    Creator: Σιψά, Δήμητρα, Νικόλαος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Διατροφική αντιμετώπιση παιδιών με σύνδρομο βραχέος εντέρου
    Creator: Γιαννάτου, Στέλλα, Δημήτριος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Επιπολασμός σαρκοπενίας σε δείγμα ασθενών με νόσο Crohn, συγχρονική μελέτη
    Creator: Παπαμιχάλη, Ιωάννα, Μιχαήλ
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Εξατομικευμένη διατροφή. Εφαρμογές, προκλήσεις και κριτική αποτίμηση
    Creator: Καλογερά, Παναγιώτα, Ιωάννης
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Επίδραση της κατανάλωσης κρασιού στην οξειδωτική βλάβη DNA/RNA σε ασθενείς με στεφανιαία νόσο
    Creator: Μούστου, Ευαγγελία, Γεώργιος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Eπίδραση της κατανάλωσης εκχυλίσματος υπο-προϊόντων οινοποίησης σε βιοχημικούς δείκτες σε υγιείς γυναίκες
    Creator: Δρούκα, Αρχοντούλα, Βασίλειος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Αξιολόγηση των ασκησιογενών μεταβολών της οστικής αλκαλικής φωσφατάσης σε δείγμα υγειών εθελοντών
    Creator: Φίλη, Ελευθερία, Κωνσταντίνος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Έλεγχος εγκυρότητας και επαναληψιμότητας σύντομου ερωτηματολογίου αξιολόγησης φυσικής δραστηριότητας σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες
    Creator: Σκάλτσα, Μαρία, Χρήστος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Γευματικές συνήθειες ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1
    Creator: Ρίζου, Βασιλική - Κωνσταντίνα, Σπυρίδων
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Απώλεια βάρους και γενετική προδιάθεση
    Creator: Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος, Ιωάννης
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Μελέτη ιδιαίτερων διαιτητικών συμπεριφορών παιδιών με τροφικές αλλεργίες
    Creator: Βουτσινά, Μαρία, Ιωάννης
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Αξιολόγηση της διαιτητικής πρόσληψης παιδιών με αλλεργίες
    Creator: Παπαχρήστου, Ελευθερία, Χαρίλαος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Αποτελεσματικότητα του 2ου χρόνου παρέμβασης σε σχέση με την κατανάλωση γλυκών και αλμυρών σνακ σε οικογένειες υψηλού κινδύνου για Σακχαρώδη Διαβήτη στην Ευρώπη
    Creator: Παπαπάνου, Άννα-Ελένη, Γεώργιος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Η επίδραση της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων στον 10ετή καρδιαγγειακό κίνδυνο: ο διαμεσολαβητικός ρόλος δεικτών χρόνιας φλεγμονής. Επιδημιολογική μελέτη ΑΤΤΙΚΗ (2002-2012)
    Creator: Δαμίγου, Ευαγγελία, Ιωάννης
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2021
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Αξιολόγηση της κατανομής φυτοχημικών σε βιολογικό υλικό ζωικών προτύπων μετά την κατανάλωση ξηρού φρούτου
    Creator: Ριζοπούλου, Κυριακή, Απόστολος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Πρόσληψη Κορεσμένων Λιπαρών και Κιρκάδιοι Ρυθμοί
    Creator: Μπεκιαρίδου, Πασχαλία, Γεώργιος
    Item type: Master thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Χρήση των πινάκων σύνθεσης τροφίμων μέσα από λειτουργικές βάσεις δεδομένων
    Creator: Κουλοχέρη, Παναγιώτα, Αντώνιος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Νέα προϊόντα αρτοποιίας εμπλουτισμένα με βιοδραστικά μικροσυστατικά από φρούτα: Aνάπτυξη και αξιολόγηση του περιεχομένου σε φυτοχημικά
    Creator: Μαρίνη, Ελένη, Ιωάννης
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Συγκριτική μελέτη της άμεσης επίδρασης δύο πρωτοκόλλων άσκησης με αντιστάσεις σε άνω και κάτω άκρα σε δείκτες ασκησιογενούς μυϊκής βλάβης στο σάλιο υγιών εθελοντών
    Creator: Μιχαλοπούλου, Νικολέτα, Αντώνιος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Τάσεις ως προς τον βαθμό προσκόλλησης στο μεσογειακό πρότυπο διατροφής με βάση την διαθεσιμότητα των τροφίμων ανά τον κόσμο και συσχέτιση με την συνολική νοσηρότητα
    Creator: Σάττα, Αικατερίνη, Κωνσταντίνος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης και ρύθμιση της όρεξης
    Creator: Βλάχου, Ευαγγελία, Οδυσσεύς
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Η συμβολή διατροφικών παραμέτρων σε συνδυασμό με δείκτες ηπατικής λειτουργίας στην πρόγνωση των ασθενών με μη αντιρροπούμενη κίρρωση
    Creator: Βλαχογιαννάκου, Πολυτίμη-Άννα, Ιωάννης
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Πρωινό γεύμα (συχνότητα, ποιοτικά στοιχεία) και σωματικό βάρος παιδιών σχολικής ηλικίας
    Creator: Φλώρου, Αθηνά, Ιωάννης
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Κατανάλωση σνακ και σωματικό βάρος σε παιδιά σχολικής ηλικίας
    Creator: Καρίβαλη, Μαριλένα, Ευστράτιος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Διατροφική παρέμβαση με σνακ δημητριακών εμπλουτισμένο με όσπρια σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας με υπέρβαρο/παχυσαρκία
    Creator: Μακρύγιαννη, Καλλιόπη- Μαρία, Χαράλαμπος
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2022
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Μελέτη της σταθερότητας ελαίων κάτω από διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης πριν και μετά τον εμπλουτισμό τους με εκχυλίσματα αντιοξειδωτικών
    Creator: Μαρκίδη, Αικατερίνη Αναστασία
    Item type: Bachelor thesis
    Scientific field: Nutrition and Dietetics
    Υear: 2007
    School/department/institute: Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education ▶ Department of Nutrition and Dietetics
    Institution: Harokopio University
    Collection : Library and Information Center ESTIA
    RDF

    Close

    Close
      • Follow EKT

      Contact | Privacy Policy | Terms of use | Copyright Notice

      ©2025 National Documentation Centre

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ