• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  30   από   274   τεκμήρια

     
    Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας
    Δημιουργός: Αμανατίδης, Σωτήρης, Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Μελέτη της εκχυλισματικής ικανότητας της ρητίνης πεύκης χαλεπίου στις ζυμώσεις και μελέτη της οξειδωτικής της ικανότητας
    Δημιουργός: Λιάτης, Σωτήριος, Μαρκάτη, Όλγα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2021
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Επίδραση του χρόνου και της ποσότητας ανόργανου αφομοιώσιμου αζώτου στην ζύμωση του υδρόμελου
    Δημιουργός: Βυτινάρος, Γεώργιος, Κουρκουλούκης, Διονύσιος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2025
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Οξειδωσιμότητα των οίνων και παράγοντες που την επηρεάζουν
    Δημιουργός: Σταματίου, Αναστασία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Δοκιμή κατηγοριοποίησης - κατάταξης για τον οργανοληπτικό διαχωρισμό και χαρακτηρισμό των ποικιλιών Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο και Σαββατιανό
    Δημιουργός: Χριστοφόρου, Αναστασία, Χριστοδούλου, Χρυστάλλα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Μελέτη του Zygosaccharomyces Bailii σε καθαρή αλλά και σε μεικτή ζύμωση για την παραγωγή ζύθου
    Δημιουργός: Καραγγελής, Αργύριος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Η επίδραση του ψευδαργύρου στη ζύμωση του ζύθου
    Δημιουργός: Μαλεβίτης, Νικόλαος
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2025
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Παρακολούθηση της κινητικής της ζύμωσης γλεύκους και υπολογισμός της πειραματικής καμπύλης ζύμωσης: Δείκτης διάθλασης και πυκνότητα σε συνάρτηση με την αλκοόλη και τα ανάγοντα σάκχαρα
    Δημιουργός: Δημητριάδης, Νικήτας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2025
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Εκτίμηση απωλειών από ασθένειες του ξύλου της αμπέλου στην περιοχή του Αμύνταιου -2023
    Δημιουργός: Μπελογιάννη, Λαμπρινή Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Διαφοροποίηση ελληνικών οίνων με βάση τη χρωματομετρική ανάλυση CIELAB
    Δημιουργός: Παπαεμμανουήλ, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Εμπειρική προσέγγιση στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας μέσω οινοτουρισμού και αθλητικού τουρισμού
    Δημιουργός: Βλασσάς, Βασίλειος
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Επίδραση του terroir στις Κυπριακές ποικιλίες Γιαννούδι και Ξυνιστέρι
    Δημιουργός: Καλούδης, Μάριος, Γιάννου, Άντρια
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Development of innovative methods for the preparation of red wine grape extracts and microemulsions enriched in polyphenolic antioxidants.
    Δημιουργός: Αλημπαντέ, Αγγελική
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Επίδραση του παλλόμενου ηλεκτρικού πεδίου στα κρασιά
    Δημιουργός: Τουλάκη, Άρτεμις
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Ελληνική Νομοθεσία και Αγορά Ζύθου
    Δημιουργός: Παπαβασιλείου, Σεραφείμ
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Η χρήση του μαστιχόνερου στην παραγωγή του ζύθου.
    Δημιουργός: Αντωνόπουλος, Χρήστος, Αναγνώστου, Γρηγόριος - Νικόλαος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Παραγωγή ξηρού οίνου από λιαστά σταφύλια των κυπριακών ποικιλιών Ξυνιστέρι και Μαύρο
    Δημιουργός: Ορφανού, Ανδρέας
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Η σήμανση (ετικέτα) του οίνου ως εργαλείο μάρκετινγκ
    Δημιουργός: Εργαζάκης, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Βιολογική αντιμετώπιση του μύκητα Phaeomoniella chlamydospora στο αμπέλι
    Δημιουργός: Παπανικολάου, Σταύρος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Ελληνικοί οίνοι και αγορές της Άπω Ανατολής (Κίνα-Ιαπωνία)
    Δημιουργός: Μαυράκης, Αναστάσιος, Δούκας, Ηλίας
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Επεξεργασία υγρών αποβλήτων του οινοποιείου με αξιοποίηση των επεξεργασμένων υγρών για άρδευση και της επεξεργασμένης λάσπης για διάθεση στο αμπέλι
    Δημιουργός: Λυμπερόπουλος, Παναγιώτης
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Σύγκριση μηχανικών μεθόδων τεχνητής παλαίωσης
    Δημιουργός: Ψαρογιάννη, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    In vitro διαλογή μικροοργανισμών με αντιμικροβιακή δράση εναντίον παθογόνων της αμπέλου
    Δημιουργός: Τραγόμαλου, Άννα - Παρασκευή
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Αξιολόγηση του συνεμβολιασμού των ζυμών Hanseniaspora vineae και Saccharomyces cerevisiae στην οινοποίηση της ποικιλίας Μοσχοφίλερο
    Δημιουργός: Πλαφουντζή, Μαρία Μαρίνα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Αμπελογραφική περιγραφή και γενετική ταυτοποίηση ελληνικών ποικιλιών αμπέλου
    Δημιουργός: Λεμονής, Κωνσταντίνος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Παρακολούθηση παραγωγής και διαφοροποίηση δειγμάτων ζυμωμένων ποτών μέσω FT-IR
    Δημιουργός: Αρμάου, Κωνσταντίνα, Ντίνη, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Παράγοντες που καθορίζουν το ''σώμα'' - ''δομή''- αίσθηση στο στόμα, σε λευκούς ξηρούς οίνους
    Δημιουργός: Καπράνος, Μιχαήλ
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Επίδραση του είδους ζυμομύκητα Lachancea thermotolerans στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του οίνου από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας
    Δημιουργός: Ξένου, Ηλέκτρα
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Ανάλυση του οργανοληπτικού δυναμικού της ποικιλίας Ρομπόλα Κεφαλληνίας. Σύγκριση με άλλες λευκές ελληνικές ποικιλίες
    Δημιουργός: Κυριάκου, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Επίδραση της έκθεσης στο ορατό και υπεριώδες φως στα χαρακτηριστικά των οίνων
    Δημιουργός: Αναγνωστοπούλου, Ειρήνη Μαργαρίτα
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
    Χρονολογία : 2024
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
    Φορέας: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
    Συλλογή: Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ