Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Αρχική σελίδα
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Harokopio University ▶ School of Health Sciences & Education
Department of Nutrition and Dietetics
Ανακαλύψτε
2.078 τεκμήρια
από αυτήν την σχολή/τμήμα/ινστιτούτο
Αναζήτηση
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
1 - 30 από 2.078 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Προσκόλληση στη Δίαιτα Ελεύθερη από Γλουτένη (ΔΕΓ) ατόμων με κοιλιοκάκη: μια συγχρονική μελέτη
Δημιουργός:
Φωτίου, Στυλιανός, Φώτιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Διαιτητικές επιλογές & στάσεις τουριστών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Καραμπά, Ειρήνη, Απόστολος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Μελέτη της πυκνότητας των μυκητοειδών θηλών σε νεαρές εθελόντριες ελληνικής καταγωγής
Δημιουργός:
Παναγιωτάκης, Σακελλάριος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Μελέτη αλληλεπίδρασης του μητρικού θηλασμού με γενετική προδιάθεση σε δείκτες παιδικής παχυσαρκίας σε παιδιά εφηβικής ηλικίας
Δημιουργός:
Δριμαροπούλου, Ειρήνη, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Ρόλος των λιπογενών ορμονών στις αναπαραγωγικές λειτουργίες
Δημιουργός:
Σιψά, Δήμητρα, Νικόλαος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Ενδοκρινολογία, Διαβήτης και Μεταβολισμός, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Διατροφική αντιμετώπιση παιδιών με σύνδρομο βραχέος εντέρου
Δημιουργός:
Γιαννάτου, Στέλλα, Δημήτριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Επιπολασμός σαρκοπενίας σε δείγμα ασθενών με νόσο Crohn, συγχρονική μελέτη
Δημιουργός:
Παπαμιχάλη, Ιωάννα, Μιχαήλ
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Εξατομικευμένη διατροφή. Εφαρμογές, προκλήσεις και κριτική αποτίμηση
Δημιουργός:
Καλογερά, Παναγιώτα, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Επίδραση της κατανάλωσης κρασιού στην οξειδωτική βλάβη DNA/RNA σε ασθενείς με στεφανιαία νόσο
Δημιουργός:
Μούστου, Ευαγγελία, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Eπίδραση της κατανάλωσης εκχυλίσματος υπο-προϊόντων οινοποίησης σε βιοχημικούς δείκτες σε υγιείς γυναίκες
Δημιουργός:
Δρούκα, Αρχοντούλα, Βασίλειος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Αξιολόγηση των ασκησιογενών μεταβολών της οστικής αλκαλικής φωσφατάσης σε δείγμα υγειών εθελοντών
Δημιουργός:
Φίλη, Ελευθερία, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Έλεγχος εγκυρότητας και επαναληψιμότητας σύντομου ερωτηματολογίου αξιολόγησης φυσικής δραστηριότητας σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες
Δημιουργός:
Σκάλτσα, Μαρία, Χρήστος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Γευματικές συνήθειες ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1
Δημιουργός:
Ρίζου, Βασιλική - Κωνσταντίνα, Σπυρίδων
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Απώλεια βάρους και γενετική προδιάθεση
Δημιουργός:
Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Μελέτη ιδιαίτερων διαιτητικών συμπεριφορών παιδιών με τροφικές αλλεργίες
Δημιουργός:
Βουτσινά, Μαρία, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Αξιολόγηση της διαιτητικής πρόσληψης παιδιών με αλλεργίες
Δημιουργός:
Παπαχρήστου, Ελευθερία, Χαρίλαος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Αποτελεσματικότητα του 2ου χρόνου παρέμβασης σε σχέση με την κατανάλωση γλυκών και αλμυρών σνακ σε οικογένειες υψηλού κινδύνου για Σακχαρώδη Διαβήτη στην Ευρώπη
Δημιουργός:
Παπαπάνου, Άννα-Ελένη, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Η επίδραση της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων στον 10ετή καρδιαγγειακό κίνδυνο: ο διαμεσολαβητικός ρόλος δεικτών χρόνιας φλεγμονής. Επιδημιολογική μελέτη ΑΤΤΙΚΗ (2002-2012)
Δημιουργός:
Δαμίγου, Ευαγγελία, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Αξιολόγηση της κατανομής φυτοχημικών σε βιολογικό υλικό ζωικών προτύπων μετά την κατανάλωση ξηρού φρούτου
Δημιουργός:
Ριζοπούλου, Κυριακή, Απόστολος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Πρόσληψη Κορεσμένων Λιπαρών και Κιρκάδιοι Ρυθμοί
Δημιουργός:
Μπεκιαρίδου, Πασχαλία, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Χρήση των πινάκων σύνθεσης τροφίμων μέσα από λειτουργικές βάσεις δεδομένων
Δημιουργός:
Κουλοχέρη, Παναγιώτα, Αντώνιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Νέα προϊόντα αρτοποιίας εμπλουτισμένα με βιοδραστικά μικροσυστατικά από φρούτα: Aνάπτυξη και αξιολόγηση του περιεχομένου σε φυτοχημικά
Δημιουργός:
Μαρίνη, Ελένη, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Συγκριτική μελέτη της άμεσης επίδρασης δύο πρωτοκόλλων άσκησης με αντιστάσεις σε άνω και κάτω άκρα σε δείκτες ασκησιογενούς μυϊκής βλάβης στο σάλιο υγιών εθελοντών
Δημιουργός:
Μιχαλοπούλου, Νικολέτα, Αντώνιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Τάσεις ως προς τον βαθμό προσκόλλησης στο μεσογειακό πρότυπο διατροφής με βάση την διαθεσιμότητα των τροφίμων ανά τον κόσμο και συσχέτιση με την συνολική νοσηρότητα
Δημιουργός:
Σάττα, Αικατερίνη, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης και ρύθμιση της όρεξης
Δημιουργός:
Βλάχου, Ευαγγελία, Οδυσσεύς
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Η συμβολή διατροφικών παραμέτρων σε συνδυασμό με δείκτες ηπατικής λειτουργίας στην πρόγνωση των ασθενών με μη αντιρροπούμενη κίρρωση
Δημιουργός:
Βλαχογιαννάκου, Πολυτίμη-Άννα, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Πρωινό γεύμα (συχνότητα, ποιοτικά στοιχεία) και σωματικό βάρος παιδιών σχολικής ηλικίας
Δημιουργός:
Φλώρου, Αθηνά, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Κατανάλωση σνακ και σωματικό βάρος σε παιδιά σχολικής ηλικίας
Δημιουργός:
Καρίβαλη, Μαριλένα, Ευστράτιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Διατροφική παρέμβαση με σνακ δημητριακών εμπλουτισμένο με όσπρια σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας με υπέρβαρο/παχυσαρκία
Δημιουργός:
Μακρύγιαννη, Καλλιόπη- Μαρία, Χαράλαμπος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
Μελέτη της σταθερότητας ελαίων κάτω από διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης πριν και μετά τον εμπλουτισμό τους με εκχυλίσματα αντιοξειδωτικών
Δημιουργός:
Μαρκίδη, Αικατερίνη Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2007
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Φορέας:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Συλλογή:
Library and Information Center ESTIA
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!