Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
@naktisis
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(19)
Bachelor thesis
(19)
Year
2020 - 2024
(4)
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(3)
2005 - 2009
(7)
2000 - 2004
(3)
Language
Greek
(19)
Institution / collection
TEI of West Macedonia
(19)
@naktisis
(19)
Subcollections
Status = Published
(13)
Status = Unpublished
(6)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βελτίωση ποιότητας
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά - Ελλάδα
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(3)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτική συμπεριφορά
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Λ:Subject = Λ: Λαχανικά
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μηλιά
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οίνος και οινοποιία
(1)
Subject = Φ:Subject = Φ: Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(4)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(19)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υγεία και υγιεινή
(1)
Type = Thesis
(19)
Type
NonPeerReviewed
(19)
Thesis
(19)
Subject
Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(3)
Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
(1)
Ελιά - Ελλάδα
(1)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(1)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Λαχανικά
(1)
Μηλιά
(1)
Οίνος και οινοποιία
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(4)
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Τρόφιμα
(2)
Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(19)
Υγεία και υγιεινή
(1)
Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
(1)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 19 to 19 results
Ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων
Creator:
Τσάνα, Αναστασία
EKT year:
2008
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων φυτικών ελαίων μετά από βαθύ τηγάνισμα
Creator:
Βιδάκη, Χαρίκλεια
EKT year:
2011
Subject:
Έλαια και λίπη, Εδώδιμα, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Πρόσθετες αντιοξειδωτικές ουσίες στα τρόφιμα
Creator:
Κουκουτάρα, Ευθυμία
EKT year:
2006
Subject:
Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Βιολειτουργικά τρόφιμα
Creator:
Παπαϊωάννου, Ειρήνη
EKT year:
2010
Subject:
Υγεία και υγιεινή, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Βελτίωση ποιότητας
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα
Creator:
Νάστου, Ανδρομάχη
EKT year:
2010
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Τρόφιμα - Ανάλυση
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος βρώσιμων ελιών
Creator:
Τσάκαλος, Ειρηναίος
EKT year:
2009
Subject:
Ελιά - Ελλάδα, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Συντήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και η επίδραση της σε αυτά = Preservation of dairy products and its effects on them
Creator:
Γκούσιος, Γρηγόριος
EKT year:
2004
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Συντήρηση οίνου
Creator:
Δαγκλή, Δέσποινα
EKT year:
2004
Subject:
Οίνος και οινοποιία, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Κατάψυξη λαχανικών
Creator:
Κοκολινάκης, Δημήτριος
EKT year:
2009
Subject:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Λαχανικά
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Η στάση των καταναλωτών απέναντι στα λειτουργικά τρόφιμα
Creator:
Ματζίρη, Ασημίνα
EKT year:
2009
Subject:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Καταναλωτική συμπεριφορά
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μικροβιολογικοί κίνδυνοι στο UHT γάλα
Creator:
Κεφαλάς, Νικόλαος
EKT year:
2009
Subject:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή νέων προϊόντων τροφίμων σε σχήμα πέρλας
Creator:
Κίτα, Βασιάνα - Βασιλίκα
EKT year:
2018
Subject:
Τρόφιμα, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Prepagation of apple jam with bioactive ingredients
Creator:
Τοπαλίδης, Ιωάννης Ισαάκ
EKT year:
2018
Subject:
Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή, Μηλιά, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Αποστειρωμένο γάλα
Creator:
Παπαβραμίδου, Δέσποινα
EKT year:
2003
Subject:
Τρόφιμα - Τεχνολογία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Καπνιστά τρόφιμα
Creator:
Νίτσιου, Ελένη
EKT year:
2021
Subject:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ασηπτική διεργασία και τεχνολογία εμποδίων ως μέθοδοι συντήρησης των τροφίμων
Creator:
Τσακίρογλου, Ελένη
EKT year:
2021
Subject:
Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Βασικές αρχές κονσερβοποιίας τροφίμων
Creator:
Δημητριάδου, Παρασκευή
EKT year:
2021
Subject:
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο, Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων), Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μέθοδοι αύξησης χρόνου ζωής τροφίμων
Creator:
Μιχαηλίδης, Ευάγγελος
EKT year:
2022
Subject:
Τρόφιμα, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Επίδραση των διαφόρων κατεργασιών των τροφίμων στις λειτουργικές και θρεπτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών
Creator:
Καλύβα, Μαγδαληνή
EKT year:
2005
Subject:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!