Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
Institutional Repository Polynoe
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(120)
Bachelor thesis
(99)
Master thesis
(21)
Year
2020 - 2024
(118)
Language
Greek
(112)
Institution / collection
University of West Attica
(120)
Institutional Repository Polynoe
(120)
Subcollections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
(21)
Πτυχιακές εργασίες
(99)
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
(120)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(120)
Type
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(21)
Πτυχιακή εργασία
(99)
Subject
A & b acids
(1)
ABTS
(1)
Afbs
(1)
Aidani
(1)
Alcohol free wines
(1)
Ammonium nitrogen
(1)
Antioxidant capability
(1)
Assimable nitrogen
(1)
Assyrtiko
(2)
Aνάγοντα σάκχαρα
(1)
Aποστάγματα
(1)
Aρωματικές ενώσεις
(1)
Aρωματικό προφίλ
(1)
Beer
(6)
Beer tourism
(1)
Bioclimate indexes
(1)
Botrytis cinerea
(1)
Brandy
(1)
Brandy ανά τον κόσμο
(1)
Brewing
(2)
Cabernet Sauvignon
(1)
Cannabis
(1)
Castanea Sativa
(1)
Chinook
(1)
Citra
(1)
Climate
(2)
Climate change
(3)
Coffee
(1)
Cold contact fermentation
(1)
Constant
(1)
Digital agriculture
(1)
Digital transformation
(1)
dormant vine bud
(1)
DPPH
(4)
Dry-hopping
(1)
Electrical conductivity
(1)
Enology
(1)
Extreme temperatures
(1)
Fan
(1)
Flor
(1)
Folin-Ciocalteau
(1)
Folin Ciocalteu
(2)
Folin-Ciocalteu
(2)
Follin- Ciocalteu
(1)
FRAP
(1)
Gastrotourism
(1)
GIS
(1)
GPS
(1)
Grape Brandy
(1)
Grapevine dormancy
(1)
Gruit
(1)
Health
(1)
Hop-creep
(1)
Hops
(2)
Hypericum Perforatum
(1)
Ice wine
(1)
Isoxanthol
(1)
Kluyveri
(1)
Lane-Eynon
(1)
Lemon Balm
(1)
Low alcohol wines
(1)
Luff
(1)
Malolactic fermentation
(1)
Malt
(1)
Measuring techniques
(1)
Merlot
(1)
Metschnikowia pulcherrima
(1)
Mosaic
(1)
Mη συμβατικές ζύμες
(1)
Mικροζυθοποιία
(1)
Nabs
(1)
NDVI
(1)
Non alcohol beer
(1)
Non-Saccharomyces
(3)
Oenococcus oeni
(1)
Oenoview
(1)
ORAC
(1)
Organoleptic analysis
(1)
origin
(1)
Pan
(1)
Panel δοκιμαστών
(1)
Phenolics
(1)
Pichia
(1)
PIWI
(1)
Plum Brandy
(1)
Precision agriculture
(1)
Precision viticulture
(1)
Production mapping
(1)
Rainfall
(1)
Rebelein
(1)
Riesling
(1)
Saccharomyces cerevisiae
(2)
Santorini
(1)
Sauvignon blanc
(1)
Savvatiano
(1)
Smart farming
(1)
soil
(1)
TED
(1)
Temperature
(1)
Terroir
(3)
Torulaspora delbrueckii
(1)
U.s. citra
(1)
varieties
(1)
Varieties of the vine
(1)
VINBOT
(1)
Vine
(1)
Vinegar
(1)
VineRobot
(1)
Vineyard soil properties
(1)
Viticulture
(2)
Viticulture techniques
(1)
Vitis vinifera
(4)
Wall-Ye
(1)
White wine
(1)
Wine
(5)
Wine market
(2)
WineScan
(1)
WSN
(1)
Xanthohol
(1)
Yan
(1)
Yψηλή περιεκτικότητα σακχάρων
(1)
Zύθος
(2)
Zύθος χωρίς αλκοόλη
(1)
Α & β οξέα
(1)
Αγγελική
(1)
Αγιωργίτικο
(5)
Αγορά οίνου
(2)
Αγριμόνιο
(1)
Αδράνεια της αμπέλου
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(4)
Αερισμός
(1)
Αηδάνι
(1)
Αιθανόλη
(2)
Αιθέρια έλαια
(2)
Αισθητηριακός έλεγχος
(1)
Ακραίες θερμοκρασίες
(1)
Αλκοόλ
(3)
Αλκοολική ζύμωση
(7)
Αλκοολική ηπατική νόσος
(1)
Αλκοολισμός
(1)
Αλκοολούχο ποτό από δαμάσκηνο
(1)
Αλκοολούχο ποτό από σταφύλι
(1)
Αμερικάνικη αγορά
(1)
Αμινοξέα
(1)
Αμμωνιακό άζωτο
(1)
Αμπέλι
(1)
Αμπελογραφία
(1)
Αμπελογραφικά χαρακτηριστικά
(1)
Αμπελοκαλλιέργεια
(3)
Αμπελοκομικές τεχνικές
(2)
Αμπελοοινικός τομέας
(1)
Άμπελος
(4)
Αμπελουργία
(1)
Αμπελουργία ακριβείας
(3)
Ανάγοντα σάκχαρα
(1)
Αναλύσεις
(1)
Ανάλυση
(1)
Αναλωμένα σιτηρά ζυθοποιίας
(1)
Ανάμειξη
(1)
Ανθεκτικότητα αμπέλου
(1)
Άνθηση
(1)
Ανθοκυάνες
(1)
Αντιδράσεις
(1)
Αντίδραση Maïllard
(1)
Αντιοξειδωτικά
(4)
Αντιοξειδωτική δράση
(5)
Αντιοξειδωτική επίδραση
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(4)
Αντοχή σε αιθανόλη
(1)
Αξιοποίηση αποβλήτων
(1)
Α-οξέα
(1)
Απόβλητα
(1)
Απόβλητα οινοποιείων
(1)
Απολύμανση
(1)
Απορρίμματα
(1)
Απόσταξη
(2)
Αποστάσεις φύτευσης
(1)
Αποτύπωμα
(1)
Απόχρωση
(1)
Αρμπαρόριζα
(1)
Άρωμα
(1)
Αρώματα ζύθου
(1)
Αρώματα οίνου
(1)
Αρωματικά συστατικά
(1)
Αρωματικές ενώσεις
(1)
Αρωματικό προφίλ
(5)
Αρωματικός τροχός
(1)
Ασύρτικο
(3)
Ασύρτικο Σαντορίνης
(1)
Αυστηρό κορφολόγημα
(1)
Αυτοφυής Λυκίσκος
(1)
Αφαίρεση αλκοόλης
(1)
Αφομοιώσιμο άζωτο
(1)
Αφρός
(1)
Αφρώδης οίνος
(1)
Αχλάδι
(1)
Βασικές γεύσεις και αισθήσεις
(1)
Βασιλικός
(2)
Βιδιανό
(1)
Βιοδυναμική παραγωγή
(1)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(3)
Βιολειτουργικό κρασί
(1)
Βιολειτουργικός οίνος
(3)
Βιολογική αποτελεσματικότητα
(1)
Βιοχημικοί δείκτες
(1)
Βιωσιμότητα
(1)
Βότανα
(10)
Βότανα στη ζυθοποίηση
(1)
Βοτρύτης
(2)
Βοτρύτιδα
(1)
Βρετανομύκητας
(1)
Βροχόπτωση
(2)
Βύνη
(1)
Γαλλικό παράδοξο
(1)
Γαρύφαλλο
(1)
Γαστροτουρισμός
(1)
Γεύση
(1)
Γευσιγνωσία
(1)
Γεωγραφικός προσδιορισμός
(1)
Γεωργία
(1)
Γεωργία ακριβείας
(1)
Γηγενείς ποικιλίες
(1)
Γηγενή στελέχη
(1)
Γιγαρτέλαιο
(1)
Γλυκόζη
(1)
Γλυκός οίνος
(1)
Δαμάσκηνο
(1)
Δειγματοληψία
(1)
Δενδρολίβανο
(1)
Δεντρολίβανο
(1)
Διαγράμμα ροής μπράντυ από δαμάσκηνο
(1)
Διαγράμμα ροής μπράντυ από σταφύλι
(1)
Διαδικτυακή αγορά
(1)
Διάκριση ποικιλιών
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Δρυς
(1)
Δυόσμος
(2)
Εδαφικές ιδιότητες αμπελώνα
(1)
Έδαφος
(2)
Εκχύλιση
(1)
Εκχύλιση βοτάνων
(1)
Ελαττώματα ζύθου
(1)
Ελεύθερες ρίζες
(1)
Ελλάδα
(2)
Ελληνικές ποικιλίες
(1)
Ελληνικές ποικιλίες μελιού
(1)
Ελληνικός αμπελώνας
(1)
Ελληνικός οίνος
(1)
Εναλλακτικές θειώδους
(1)
Εξαγωγικό εμπόριο
(1)
Εξέλιξη
(1)
Εξωτερικό εμπόριο
(1)
Επιμόλυνση ζύθου
(1)
Επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης ζυθοποιίας
(1)
Έρευνα αγοράς
(1)
Ερυθρά σταφύλια
(1)
Ερυθρός οίνος
(1)
Ερωτηματολόγιο
(2)
Εστέρες
(1)
Ευκάλυπτος
(1)
Ευφυής γεωργία
(1)
Ζυθοποίηση
(2)
Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο
(1)
Ζυθοποιία
(1)
Ζύθος
(5)
Ζύθος με τριαντάφυλλο
(1)
Ζύθος με χαμηλή αλκοόλη
(1)
Ζυθοτουρισμός
(1)
Ζυμομύκητες
(2)
Ζυμώσεις
(2)
Ζύμωση
(2)
Ζύμωση στερεάς κατάστασης
(1)
Ζυμωτικό δυναμικό
(1)
Ηλεκτρική αγωγιμότητα
(2)
Θειώδες
(1)
Θερμοκρασία
(3)
Θολερότητα οίνου
(1)
Θυμάρι
(1)
Ιβίσκος
(1)
Ίσκα
(1)
Ισοξανθοχόλη
(1)
Ιστορία οίνου
(1)
Καθυστερημένο χειμερινό κλάδεμα
(1)
Καλλιέργεια λυκίσκου
(1)
Καλλιεργητικές τεχνικές
(1)
Καλλυντικά
(1)
Καμπανία
(1)
Κανέλα
(1)
Κάνναβη
(1)
Καραντίνα
(1)
Καρδιοπροστατευτική δράση
(1)
Κάστανα
(1)
Κατανάλωση
(1)
Κατανάλωση κρασιού
(1)
Κατανάλωση οίνου
(1)
Κατάψυξη
(1)
Κατηγορίες μηλίτη
(1)
Κατώφλι αντίληψης
(1)
Καφεϊκό οξύ
(1)
Καφές
(1)
Κεντρική Μακεδονία
(1)
Κλίμα
(4)
Κλιματικά μοντέλα
(1)
Κλιματικές επιδράσεις
(1)
Κλιματική αλλαγή
(10)
Κλιματική αλλαγή.
(1)
Κόκκινο σταφύλι
(1)
Κότζι
(1)
Κρασί
(7)
Κρασιά ιδιωτικής ετικέτας
(1)
Κρέμα περιποίησης
(1)
Κρέμα περιποίησης προσώπου
(1)
Κρέμες
(1)
Κυκλική οικονομία
(1)
Κυτταρική επικοινωνία Botrytis cinera
(1)
Κυτταρική επικοινωνία Βοτρύτη
(1)
Λανθάνων οφθαλμός
(1)
Λευκός οίνος
(2)
Λουίζα
(1)
Λυκίσκος
(6)
Μαγιά
(1)
Μακρόκλιμα
(1)
Μαλαγουζιά
(3)
Μαλτόζη
(1)
Μανιτάρια
(1)
Μαρκόπουλο Αττικής
(1)
Μέθοδοι παραγωγής
(1)
Μέθοδος ABTS
(1)
Μέθοδος DDPH
(1)
Μέθοδος DPPH
(2)
Μέθοδος Folin Ciocalteu
(1)
Μέθοδος Folin-Ciocalteu
(1)
Μέθοδος Lane – Eynon
(1)
Μέθοδος Luff
(1)
Μέλι
(2)
Μελισσόχορτο
(1)
Μέντα
(2)
Μεσογειακή διατροφή
(1)
Μετασχηματισμός Fourier
(1)
Μέτρα απαγόρευσης
(1)
Μηλίτης
(1)
Μήλο
(1)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(2)
Μικροβιολογία
(1)
Μικροβιολογικός έλεγχος
(1)
Μικροοξυγόνωση
(2)
Μοριακοί δείκτες
(1)
Μοσχάτο Αλεξανδρείας
(1)
Μπίρα
(4)
Μπύρα
(11)
Μπύρα με βότανα
(1)
Μπύρα χωρίς αλκοόλ
(2)
Μύκητες λευκής σήψης
(1)
Μυκητολογικές ασθένειες αμπέλου
(1)
Νέα προϊόντα οίνου
(1)
Νεμέα
(2)
Νέος Κόσμος
(1)
Νερό
(1)
Νοθεία
(1)
Νυχτολούλουδο
(1)
Ξανθοχόλη
(1)
Ξηρασία
(1)
Ξίδι
(1)
Ξινή μπίρα
(1)
Ξινόμαυρο
(2)
Ξυνιστέρι
(1)
Οικονομία οίνου
(1)
Οινικές διαδρομές
(1)
Οίνοι μειωμένης αιθανόλης
(1)
Οίνοι χωρίς αλκοόλ
(1)
Οινολογία
(1)
Οινοπαραγωγοί
(1)
Οινοποιεία
(2)
Οινοποιεία Ατιικής
(1)
Οινοποίηση
(3)
Οίνος
(21)
Οίνος με χαμηλή περιεκτικότητα αιθανόλης
(1)
Οίνος χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ
(1)
Οίνος χωρίς αλκοόλ
(2)
Οινοτουρισμός
(3)
Οξεία και χρόνια παγκρεατίτιδα
(1)
Οξοποίηση
(1)
Οξυγόνο
(1)
Οξύτητα
(2)
Οργανικός οίνος
(1)
Οργανοληπτικά στοιχεία
(1)
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
(1)
Οργανοληπτική ανάλυση
(1)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(4)
Οργανοληπτική αξιολόγηση ζύθου
(1)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(4)
Πανδημία
(1)
Πάνελ δοκιμαστών
(1)
Παραγωγή ζύθου
(1)
ΠΓΕ
(1)
Περιγραφική ανάλυση ζύθων
(1)
Περιορισμένη ζύμωση
(1)
Περονόσπορος
(1)
Πίεση σταφυλιών
(1)
Πικρική Ικανότητα
(1)
Ποικιλίες
(2)
Ποικιλίες κρασιού
(1)
Ποικιλίες μήλων
(1)
Ποιότητα κρασιού
(1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά ζύθων
(1)
Πολυφαινόλες
(5)
ΠΟΠ
(1)
Ποσοτική περιγραφική ανάλυση
(1)
Ποτά
(1)
Πράσινος τρύγος
(1)
Πράσινο τσάι
(1)
Προέλευση
(1)
Προϊόν αλκοολικής ζύμωσης
(1)
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας οίνου
(1)
Πρόσθετο μπύρας
(1)
Πτητικές ενώσεις
(1)
Πτητικές φαινόλες
(1)
Ρεσβερατρόλη
(2)
Ρετσίνα
(1)
Ρητίνη
(1)
Ρητινίτης οίνος
(1)
Ροζέ οίνος
(1)
Ρύζι
(1)
Ρυθμός αλκοολικής ζύμωσης
(1)
Σαββατιανό
(4)
Σάκε
(1)
Σάκχαρα
(1)
Σακχαρόζη
(1)
Σαντορίνη
(1)
Στάδια εκπαίδευσης
(1)
Στάδια παραγωγής
(1)
Σταθερότητα
(1)
Σταφύλι
(2)
Σταφύλια
(2)
Στυπτικότητα
(1)
Συμπεριφορά
(1)
Σύσταση οίνου
(1)
Συστήματα αερισμού
(1)
Συστήματα ανάμειξης
(1)
Ταξινόμηση οίνων
(1)
Τάσεις οίνου
(1)
Ταυτοποίηση ποικιλιών
(1)
Τετράμυθος
(1)
Τεχνικές μέτρησης
(1)
Τεχνολογική ωριμότητα
(1)
Τουρισμός
(1)
Τουρισμός υπαίθρου
(1)
Τριαντάφυλλο
(1)
Τσικουδιά
(1)
Τύποι μελιού
(1)
Τύποι υδρόμελου
(1)
Υβριδισμός
(1)
Υγεία
(1)
Υγρά απόβλητα
(4)
Υγρασία
(1)
Υγρή εκχύλιση (LLE)
(1)
Υγρή-υγρή εκχύλιση
(1)
Υδρόμελο
(1)
Υπερθέρμανση
(1)
Υπέρυθρη φασματοσκοπία (IR)
(1)
Υποκατάστατα βαρελιού
(1)
Φαινόλες
(1)
Φαινολικά
(2)
Φαινολικά συστατικά
(2)
Φαινολικές ενώσεις
(1)
Φαινολικό δυναμικό
(3)
Φαινολικό προφίλ
(1)
Φαινόμενο του θερμοκηπίου
(1)
Φαρμακευτικά αρωματικά βότανα
(1)
Φαρμακολογία
(1)
Φασκόμηλο
(1)
Φασματομετρία
(1)
Φασματομετρία μάζας
(3)
Φασματοσκοπία
(1)
Φασματοφωτομετρία μάζας
(1)
Φλισκούνι
(1)
Φρουκτόζη
(1)
Φρούτα
(1)
Φωκιανό
(1)
Φωτοσύνθεση
(1)
Φωτοχημικές μέθοδοι
(1)
Χαλέπιος πεύκη
(1)
Χαμομήλι
(1)
Χαρακτηριστικά μελιού
(1)
Χαρτογράφηση παραγωγής
(2)
Χημειομετρία
(1)
Χρόνος παλαίωσης
(1)
Χρώμα
(1)
Χρώμα ζύθου
(1)
Χρωματική ένταση
(1)
Χρωματογραφήματα
(1)
Χρωματογραφία
(1)
Ψηφιακή γεωργία
(1)
Ψηφιακός μετασχηματισμός
(1)
Ψυχική υγεία
(1)
Ωίδιο
(1)
Ωφέλη πολυφαινολών
(1)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 30 to 120 results
Αλκοολούχο ποτό από απόσταξη μήλων και αχλαδιών
Creator:
Σοφιανίδης, Γεώργιος, Μπαρούνη, Βασιλική
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Απόσταξη, Ερωτηματολόγιο, Μήλο, Οργανοληπτικά στοιχεία, Αναλύσεις, Αχλάδι
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Παραγωγή ζύθου με μη συμβατικές ζύμες
Creator:
Τσαγκάρη, Νίνα - Αικατερίνη
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Μπίρα, Αρωματικό προφίλ, Non-Saccharomyces
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου
Creator:
Τσιαλούπης, Ξένιος
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ντουρτόγλου, Γεώργιος, Chatzilazarou, Arhontoula, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Παραγωγή ζύθου, Χρώμα ζύθου, Αντίδραση Maïllard, Λυκίσκος
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Συγκριτική μελέτη μεθόδων προσδιορισμού αναγόντων σακχάρων
Creator:
Λάτση, Παναγιώτα, Μαύρου, Μαρία, Φράγκου, Σταυρούλα
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Aνάγοντα σάκχαρα, Rebelein, Lane-Eynon, Luff
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η άμπελος και τα προϊόντα της στην φαρμακευτική και κοσμετική επιστήμη.
Creator:
Μούργκας, Ζήσης
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Άμπελος, Φαρμακολογία
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Παρασκευή και μελέτη βιολειτουργικού κρασιού με εκχύλιση των βοτάνων «Σαμπούκος» και «Κάρδαμο»
Creator:
Κουφαλέξη-Βένιου, Ολυμπία, Κουτρούλη, Χριστίνα
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αντιοξειδωτική ικανότητα, Κρασί, Folin-Ciocalteu, Βιολειτουργικός οίνος, Βότανα, Φαινολικό δυναμικό, Μέθοδος DPPH
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αμπελουργία ακριβείας και η δυνατότητα χρήσης τεχνολογικών μέσων σε Ελληνικούς αμπελώνες
Creator:
Σταθάκη, Μαρία
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
VINBOT, Oenoview, Περονόσπορος, Wall-Ye, Ηλεκτρική αγωγιμότητα, GPS, NDVI, GIS, TED, WSN, Αμπελουργία ακριβείας, VineRobot, Ίσκα, Ωίδιο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Χρήση υδροβιότοπων στην επεξεργασία των υγρών αποβλήτων των οινοποιείων
Creator:
Μυτακίδου, Αθηνά-Στεφανία
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Παπακωνσταντίνου, Σπύρος, Tataridis, Panagiotis, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αξιοποίηση αποβλήτων, Οίνος, Οινοποίηση, Απόβλητα, Υγρά απόβλητα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
Creator:
Κοττάκης, Χριστόφορος, Αλημπαμπούδη, Δήμητρα
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Κεχαγιά, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Nabs, Μπύρα χωρίς αλκοόλ, Αλκοόλ, Μπύρα, Afbs, Beer, Non alcohol beer
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Οι επιδράσεις των Kλιματικών αλλαγών στην Aμπελοκαλλιέργεια και Oινοποίηση στην Σαντορίνη τα τελευταία 30 χρόνια
Creator:
Δράκου- Ψαρέλλη, Σοφία, Γρυπάρη, Μαργαρίτα-Παναγιώτα
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Tataridis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Wine, Bioclimate indexes, Κλίμα, Temperature, Climate, Rainfall, Κλιματική αλλαγή, Αμπελοκαλλιέργεια, Βροχόπτωση, Viticulture, Climate change, Οίνος, Θερμοκρασία, Σαντορίνη, Βιοκλιματικοί δείκτες, Santorini
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Οι Συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στη Ποιότητα των Σταφυλιών
Creator:
Φλέσσουρα, Ειρήνη
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Κόρκας, Ηλίας, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Κλιματικές επιδράσεις, Ποιότητα κρασιού, Σταφύλι, Κλιματική αλλαγή, Βιοκλιματικοί δείκτες, Κλιματικά μοντέλα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μελέτη της εκχυλισματικής ικανότητας της ρητίνης πεύκης χαλεπίου στις ζυμώσεις και μελέτη της οξειδωτικής της ικανότητας
Creator:
Λιάτης, Σωτήριος, Μαρκάτη, Όλγα
Contributor:
Νικολού, Βασίλειος, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αιθέρια έλαια, Αντιοξειδωτική δράση, Χαλέπιος πεύκη, Ρητίνη, Ρετσίνα, Μέθοδος Folin-Ciocalteu, Μέθοδος DPPH, Ρητινίτης οίνος
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας
Creator:
Αμανατίδης, Σωτήρης, Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αφρός, Μπύρα, Constant, Σταθερότητα, Βύνη, Διατηρησιμότητα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αμπελουργία ακριβείας στο Μαρκόπουλο Αττικής-Χαρτογράφηση παραγωγής
Creator:
Οικονόμου, Δήμητρα
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Κόρκας, Ηλίας, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Χαρτογράφηση παραγωγής, Αμπελουργία ακριβείας, Μαρκόπουλο Αττικής
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Χρήση βοτάνων στη ζυθοποίηση. Εφαρμογή με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου σε τρεις πειραματικές συνθήκες
Creator:
Μαντασά, Θεοδώρα
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ταταρίδης, Παναγιώτης, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Μπύρα με βότανα, Βότανα στη ζυθοποίηση, Μπύρα, Βότανα, Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο, Ζύθος με τριαντάφυλλο, Τριαντάφυλλο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μελέτη της εξέλιξης του αρωματικού προφίλ ζύθων κατά την πάροδο δύο ετών
Creator:
Κούτρα, Βαρβάρα
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Εξέλιξη, Αρωματικό προφίλ
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η διερεύνηση της χρήσης των φαρμακευτικών βοτάνων αρμπαρόριζας και βασιλικού ως αντιοξειδωτικά στον οίνο
Creator:
Λαρδοπούλου, Παυλίνα
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Οίνος, Φαρμακευτικά αρωματικά βότανα, Βότανα, Βασιλικός, Αρμπαρόριζα, Αντιοξειδωτικά
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Πειραματική αξιολόγηση φαινολικών συστατικών για τις ιδιότητές τους ως εναλλακτικά του θειώδους
Creator:
Δρούζας, Δημήτριος
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Φαινόλες, Φαινολικά συστατικά, Βοτρύτης, Εναλλακτικές θειώδους
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ο ζύθος με χαμηλό ή χωρίς αλκοόλ
Creator:
Μαλεζίδης, Φώτης
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Tataridis, Panagiotis, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Ζύθος με χαμηλή αλκοόλη, Μπύρα, Mικροζυθοποιία, Zύθος χωρίς αλκοόλη, Περιορισμένη ζύμωση, Αφαίρεση αλκοόλης
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Καλλιέργεια του μύκητα Pleurotus ostreatus σε αναλωμένους κόκκους ζυθοποιίας
Creator:
Σιδεράς, Θεολόγης
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Chatzilazarou, Arhontoula, Tataridis, Panagiotis, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σεχάντε, Αντνάν, Nerantzis, Elias, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Αναλωμένα σιτηρά ζυθοποιίας, Μύκητες λευκής σήψης, Μανιτάρια, Ζύμωση στερεάς κατάστασης, Βιολογική αποτελεσματικότητα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Διαλογή, εκπαίδευση και τελική σύσταση ενός panel δοκιμαστών για την περιγραφική ανάλυση ζύθων στο τμήμα επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών
Creator:
Χρηστίδης, Σπυρίδων
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Tataridis, Panagiotis, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Οργανοληπτική αξιολόγηση, Αρώματα ζύθου, Ελαττώματα ζύθου, Περιγραφική ανάλυση ζύθων, Οργανοληπτική αξιολόγηση ζύθου, Panel δοκιμαστών
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μελέτη του μικροβιώματος της ποικιλίας Αγιωργίτικο από την Π.Ο.Π. ζώνη της Νεμέας μέσω της κλασσικής μικροβιολογικής ανάλυσης
Creator:
Μάντζος, Αλέξανδρος
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Kazou, Maria, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Δημοπούλου, Μαρία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Νεμέα, Οίνος, Μικροβιολογία, Κρασί, Αγιωργίτικο, Ζυμομύκητες, Ζύμωση
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ποικιλίες αμπέλου ανθεκτικές σε μυκητολογικές ασθένειες (PIWI) και οι παραγόμενοι οίνοι τους
Creator:
Δαβυτίδου, Ευδοκία
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, NISIOTOU, ASPASIA, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Ανθεκτικότητα αμπέλου, Υβριδισμός, Μυκητολογικές ασθένειες αμπέλου, Vitis vinifera, PIWI
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Επίδραση της τροποποίησης του χειμερινού κλαδέματος και θερινών κλαδεμάτων σε αμπέλια ποικιλίας Ασύρτικο στην απόδοση και στη σύνθεση σταφυλιών και οίνου.
Creator:
Πολυχρόνου, Γεωργία Ειρήνη
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, NISIOTOU, ASPASIA, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Καθυστερημένο χειμερινό κλάδεμα, Πράσινος τρύγος, Αυστηρό κορφολόγημα, Τεχνολογική ωριμότητα, Κλιματική αλλαγή, Vitis vinifera
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η επιλογή του υποκειμένου και των αποστάσεων φύτευσης ως στρατηγικό μέτρο αύξησης της ανθεκτικότητας του αμπελιού στην ξηρασία στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής
Creator:
Παπακωνσταντίνου, Έλλη
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, Θεοδώρου, Νικόλαος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Ξηρασία, Αποστάσεις φύτευσης, Κλιματική αλλαγή, Αμπέλι, Vitis vinifera
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η επίδραση των διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθανόλης στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ερυθρών οίνων
Creator:
Χατζηπαναγιώτη, Μαρία - Ειρήνη
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Εστέρες, Αιθανόλη, Οίνος χωρίς αλκοόλ, Οίνος χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ, Οργανοληπτικός έλεγχος
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η κοινωνική και η οικονομική διάσταση του οίνου στην Ελλάδα
Creator:
Κουτρουμπίλας, Αντώνης
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Οίνος, Κατανάλωση οίνου, Οινοποίηση, Ελλάδα, Ιστορία οίνου, Οικονομία οίνου
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Οι μετρήσεις του αζώτου στην μπύρα
Creator:
Βογιατζής, Πολυχρόνης
Contributor:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Chatzilazarou, Arhontoula, Tataridis, Panagiotis, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Μπύρα, Yan, Assimable nitrogen, Brewing, Ammonium nitrogen, Measuring techniques, Beer, Fan, Αμινοξέα, Ζυθοποιία, Αμμωνιακό άζωτο, Pan, Τεχνικές μέτρησης, Αφομοιώσιμο άζωτο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Παραγωγή ζύθου Pale Ale με χρήση εκχυλίσματος βοτάνων λουΐζας και δυόσμου
Creator:
Κορφιός, Ευάγγελος
Contributor:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Tataridis, Panagiotis, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Δυόσμος, Λουίζα, Μπίρα, Βότανα, Ζυθοποίηση, Gruit
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Αγιωργίτικου-Cabernet Sauvignon
Creator:
Σάρρα, Άννα Μαρία, Λαφαζάνης, Βασίλειος
Contributor:
Νικολού, Βασίλειος, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κόρκας, Ηλίας, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
EKT year:
2022
Subject:
Οίνος, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μικροοξυγόνωση
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!