Toggle navigation
Search
Browse
Item types
Scientific fields
Schools/departments/institutes
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
AND
OR
NOT
×
Enter word or phrase
In all fields
Title
Creator/contributor
×
+
AND
OR
Item type
AND
OR
Scientific field
AND
OR
School/Department/Institute
AND
OR
Year
Institution / collection
ΕΚΤ e
Content
Services
repositories
EKT
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
More search options
Less search options
Search
Clear
Help
Filters
Filters
Clear
Item type
Διπλωματική εργασία
(492)
Διδακτορική διατριβή
(8)
Μεταπτυχιακή εργασία
(114)
Πτυχιακή εργασία
(370)
Scientific field
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(1)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(1)
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
(1)
Βιοτεχνολογία τροφίμων
(1)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(492)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(492)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(492)
Φυσικές Επιστήμες
(3)
Βιολογία
(1)
Βιοχημεία και Μοριακή βιολογία
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Χημεία
(3)
School/Department/Institute
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
(492)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
(492)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(492)
Year
2025 - 2029
(7)
2020 - 2024
(468)
Language
English
(4)
Greek
(460)
Institution / collection
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(4)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
(4)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(488)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(488)
ΕΚΤ e
Content
Services
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
(4)
1 - 30 to 492 items
Sort by
Relevance
Ascending date
Descending date
Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία
Creator:
Γκόλια, Κωνσταντίνα- Μαρία, Μπλάνα, Στυλιανή
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή
Creator:
Ρούσσου, Μαρία, Πιτσάρι, Ευθυμία
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα, πράσινο τσάι: χημική σύσταση, αντιοξειδωτική και βιολογική δράση
Creator:
Μακρή, Μαριάμ-Νεφέλη, Ανδρέου, Ασπασία
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αξιοποίησης αποβλήτων φυτικής προέλευσης για την παραλαβή συστατικών προστιθέμενης αξίας- Κλασικές και καινοτόμες τεχνικές
Creator:
Ασημομύτης, Γεώργιος, Βλαχάκη, Δέσποινα
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου
Creator:
Καραγιάννη, Παναγούλα
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αξιοποίηση υπολειμμάτων απολίπανσης σπόρων κάνναβης για την ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων πλουσίου ζυμαριού
Creator:
Αναστασιάδης, Γεώργιος, Προβατά, Ταρσία
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό
Creator:
Ντούμη, Ειρήνη, Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η σημασία των διατροφικών συμπληρωμάτων στην υγεία του ανθρώπου
Creator:
Μπουνιαλέτου, Αθανασία
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Portulaca oleracea (Ανδράχλη η ολησθηρίς ή Πορτουλάκη η λαχανώδης): Ανασκόπηση στη σύσταση και στη χρήση της ως πηγή αντιοξειδωτικών και βιοδραστικών ουσιών
Creator:
Μόσχου, Ελένη
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συσχέτιση φυσικοχημικών ιδιοτήτων και αντιοξειδωτικής δράσης φαινολικών ενώσεων με in silico και in vitro μεθόδους
Creator:
Καλτσής, Λάζαρος
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Επιμύδιο, τζινσενγκ, τζίντζερ, γκίνγκο μπιλόμπα: χημική σύσταση και βιολογική δράση
Creator:
Χατζή, Αθηνά, Θεοχάρης, Θεόδωρος
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανίχνευση αντιβιοτικών στο μέλι με την μέθοδο ELISA
Creator:
Mαντζάνα, Χρυσούλα, Λαμπίρη, Άννα
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Βιολογικά προϊόντα: απαιτήσεις, εμπόδια πιστοποίησης και διακίνησης, η θέση τους στην αγορά
Creator:
Πολίτη, Νικολέττα
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σύγχρονες μέθοδοι ανίχνευσης ιών στα τρόφιμα
Creator:
Παπαδόπουλος, Αναστάσιος
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση
Creator:
Νικολαϊδου, Αικατερίνη
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σχηματισμός Ακρυλαμιδίου σε προϊόντα τροφίμων και η επίπτωση του στην υγεία
Creator:
Μπόμπολου, Αιμιλία Μαρία
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς.
Creator:
Πετουσάκη, Στυλιανή
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της επίδρασης βιοδραστικών συστατικών υπερτροφών (superfoods) στο εντερικό μικροβίωμα
Creator:
Κοντρατίεβα, Ιφιγένεια
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Τα σπορογόνα βακτήρια στα τρόφιμα: πρόσφατα δεδομένα
Creator:
Κωστανίκος, Κωνσταντίνος, Μηζυθράς, Γρηγόριος
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά και τροφιμογενή παθογόνα: Η περίπτωση της Listeria monocytogenes
Creator:
Κουλουρίδη, Ελένη
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2021
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χημική σύσταση, βιολογική δραστικότητα και χρήσεις του αιθέριου ελαίου του θυμαριού (Thymus Vulgaris)
Creator:
Κύτρος, Αλέξιος
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2025
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Τεχνικές στατιστικού ποιοτικού ελέγχου σε βιομηχανίες τροφίμων με έμφαση στα σχήματα δειγματοληψίας
Creator:
Τούλης, Δημήτριος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα συμπληρώματα διατροφής
Creator:
Φιλήμωνος, Κατερίνα, Πέππα, Σταματίνα
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η τεχνητή νοημοσύνη ως εργαλείο για τη διασφάλιση της ποιότητας στο κρέας και στα προϊόντα κρέατος
Creator:
Λουριδάς, Στέφανος
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2025
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Προσδιορισμός ακρυλαμιδίου σε θερμικώς επεξεργασμένα τρόφιμα
Creator:
Δίλμα, Πηνελόπη
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2025
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εναλλακτικά τρόφιμα ως πηγές βιοδραστικών ενώσεων
Creator:
Μπαλός, Παναγιώτης
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ζύμωση Saccharomyces cerevisiae για την παραγωγή αλκοολούχου ροφήματος εμπλουτισμένου σε βιοδραστικά συστατικά
Creator:
Βούρτης, Δημήτριος
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Νέες μέθοδοι επεξεργασίας για την ήπια επεξεργασία του κρέατος και των προϊόντων του
Creator:
Γκελντής, Ανδρέας
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μονάδα Catering: Διαδικασία παραγωγής προϊόντων, διαχείρισης, αποθήκευσης και διάρκειας ζωής
Creator:
Σταματάκη, Όλγα
Item type:
Master thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η χρήση γαλακτωμάτων στη γαστρονομία
Creator:
Σεβαστέλλη, Σοφία
Item type:
Bachelor thesis
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
2024
Language:
Greek
School/department/institute:
University of West Attica ▶ School of Food Sciences ▶ Department of Food Science and Technology
Institution:
University of West Attica
Collection :
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!