Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Αρχική σελίδα
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Ανακαλύψτε
492 τεκμήρια
από αυτήν την σχολή/τμήμα/ινστιτούτο
Αναζήτηση
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
1 - 30 από 492 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία
Δημιουργός:
Γκόλια, Κωνσταντίνα- Μαρία, Μπλάνα, Στυλιανή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή
Δημιουργός:
Ρούσσου, Μαρία, Πιτσάρι, Ευθυμία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα, πράσινο τσάι: χημική σύσταση, αντιοξειδωτική και βιολογική δράση
Δημιουργός:
Μακρή, Μαριάμ-Νεφέλη, Ανδρέου, Ασπασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αξιοποίησης αποβλήτων φυτικής προέλευσης για την παραλαβή συστατικών προστιθέμενης αξίας- Κλασικές και καινοτόμες τεχνικές
Δημιουργός:
Ασημομύτης, Γεώργιος, Βλαχάκη, Δέσποινα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου
Δημιουργός:
Καραγιάννη, Παναγούλα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αξιοποίηση υπολειμμάτων απολίπανσης σπόρων κάνναβης για την ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων πλουσίου ζυμαριού
Δημιουργός:
Αναστασιάδης, Γεώργιος, Προβατά, Ταρσία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό
Δημιουργός:
Ντούμη, Ειρήνη, Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η σημασία των διατροφικών συμπληρωμάτων στην υγεία του ανθρώπου
Δημιουργός:
Μπουνιαλέτου, Αθανασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Portulaca oleracea (Ανδράχλη η ολησθηρίς ή Πορτουλάκη η λαχανώδης): Ανασκόπηση στη σύσταση και στη χρήση της ως πηγή αντιοξειδωτικών και βιοδραστικών ουσιών
Δημιουργός:
Μόσχου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συσχέτιση φυσικοχημικών ιδιοτήτων και αντιοξειδωτικής δράσης φαινολικών ενώσεων με in silico και in vitro μεθόδους
Δημιουργός:
Καλτσής, Λάζαρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Επιμύδιο, τζινσενγκ, τζίντζερ, γκίνγκο μπιλόμπα: χημική σύσταση και βιολογική δράση
Δημιουργός:
Χατζή, Αθηνά, Θεοχάρης, Θεόδωρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανίχνευση αντιβιοτικών στο μέλι με την μέθοδο ELISA
Δημιουργός:
Mαντζάνα, Χρυσούλα, Λαμπίρη, Άννα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Βιολογικά προϊόντα: απαιτήσεις, εμπόδια πιστοποίησης και διακίνησης, η θέση τους στην αγορά
Δημιουργός:
Πολίτη, Νικολέττα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σύγχρονες μέθοδοι ανίχνευσης ιών στα τρόφιμα
Δημιουργός:
Παπαδόπουλος, Αναστάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση
Δημιουργός:
Νικολαϊδου, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σχηματισμός Ακρυλαμιδίου σε προϊόντα τροφίμων και η επίπτωση του στην υγεία
Δημιουργός:
Μπόμπολου, Αιμιλία Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς.
Δημιουργός:
Πετουσάκη, Στυλιανή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της επίδρασης βιοδραστικών συστατικών υπερτροφών (superfoods) στο εντερικό μικροβίωμα
Δημιουργός:
Κοντρατίεβα, Ιφιγένεια
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Τα σπορογόνα βακτήρια στα τρόφιμα: πρόσφατα δεδομένα
Δημιουργός:
Κωστανίκος, Κωνσταντίνος, Μηζυθράς, Γρηγόριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά και τροφιμογενή παθογόνα: Η περίπτωση της Listeria monocytogenes
Δημιουργός:
Κουλουρίδη, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χημική σύσταση, βιολογική δραστικότητα και χρήσεις του αιθέριου ελαίου του θυμαριού (Thymus Vulgaris)
Δημιουργός:
Κύτρος, Αλέξιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2025
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Τεχνικές στατιστικού ποιοτικού ελέγχου σε βιομηχανίες τροφίμων με έμφαση στα σχήματα δειγματοληψίας
Δημιουργός:
Τούλης, Δημήτριος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα συμπληρώματα διατροφής
Δημιουργός:
Φιλήμωνος, Κατερίνα, Πέππα, Σταματίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η τεχνητή νοημοσύνη ως εργαλείο για τη διασφάλιση της ποιότητας στο κρέας και στα προϊόντα κρέατος
Δημιουργός:
Λουριδάς, Στέφανος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2025
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Προσδιορισμός ακρυλαμιδίου σε θερμικώς επεξεργασμένα τρόφιμα
Δημιουργός:
Δίλμα, Πηνελόπη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2025
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εναλλακτικά τρόφιμα ως πηγές βιοδραστικών ενώσεων
Δημιουργός:
Μπαλός, Παναγιώτης
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ζύμωση Saccharomyces cerevisiae για την παραγωγή αλκοολούχου ροφήματος εμπλουτισμένου σε βιοδραστικά συστατικά
Δημιουργός:
Βούρτης, Δημήτριος
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Νέες μέθοδοι επεξεργασίας για την ήπια επεξεργασία του κρέατος και των προϊόντων του
Δημιουργός:
Γκελντής, Ανδρέας
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μονάδα Catering: Διαδικασία παραγωγής προϊόντων, διαχείρισης, αποθήκευσης και διάρκειας ζωής
Δημιουργός:
Σταματάκη, Όλγα
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η χρήση γαλακτωμάτων στη γαστρονομία
Δημιουργός:
Σεβαστέλλη, Σοφία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2024
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων ▶ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!