Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
Institutional Repository Polynoe
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(247)
Bachelor thesis
(192)
Master thesis
(55)
Year
2020 - 2024
(234)
Language
English
(2)
Greek
(230)
Institution / collection
University of West Attica
(247)
Institutional Repository Polynoe
(247)
Subcollections
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
(55)
Πτυχιακές εργασίες
(192)
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(247)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(247)
Type
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(55)
Πτυχιακή εργασία
(192)
Subject
14001
(1)
3D printing
(1)
3D printing food
(1)
ABTS
(1)
AGE's
(1)
Analytical methods
(2)
Antibiotics
(1)
Antibiotics resistance
(1)
Antioxidant assays
(1)
Antioxidants
(1)
Antiradical assays
(1)
Aquaculture
(1)
Ariani
(1)
As1 καζεΐνη
(1)
As2 καζεΐνη
(1)
Aspergillus
(1)
Assessment of food safety culture
(1)
ATR-FTIR
(1)
Aντιβιοτικά
(1)
Aσφάλεια τροφίμων
(1)
Bacillus cereus
(1)
Beans
(1)
Beans spread
(1)
Bifidobacteria
(1)
Bioactive compounds
(1)
Bio-economy
(1)
Biofilms
(1)
Bioscreen
(1)
Bovine milk
(1)
Breast milk
(1)
Brettanomyces
(1)
Cambylobacter
(1)
Campylobacter
(1)
Capparis Spinosa
(1)
Catering
(1)
CCP
(1)
Cheese
(1)
Cheese aroma profile
(1)
Cheese ripening
(1)
Chromatography
(1)
Cistus incanus L.
(1)
Clean label
(1)
Cocoa
(1)
Coffea arabica
(1)
Coffea robusta
(1)
ComBase Predictor
(1)
Conching
(1)
Correlation in vivo
(1)
Covid-19
(2)
Crisis management team
(1)
Crispr Cas
(1)
Crocus sativus L
(1)
Cry1ab
(1)
Cyclic voltammetry
(1)
Dairy
(1)
Decaf
(1)
Detection
(1)
determination methods
(1)
Dough
(1)
DPPH
(2)
E. coli
(1)
ELISA
(4)
Enterococcus faecalis
(1)
Escherichia Coli
(1)
Espresso
(1)
Extracellular Polymeric Substances (EPS)
(1)
Extract
(1)
Extra virgin olive oil
(1)
Eπιβίωση
(1)
Fagopyrum
(1)
Fat blooming
(1)
Fat free
(1)
FDA
(1)
Fermented milk
(1)
Fish processing
(1)
Flavour
(1)
Folin
(1)
Folin-C
(1)
Folin-ciocalteu
(1)
Food additives
(1)
Food fraud
(2)
Food industry
(1)
Food packaging
(1)
Food quality and safety
(1)
Food quality and safety management system
(1)
Food safety
(1)
Food safety culture
(1)
Food safety culture Greece
(1)
Food science
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP)
(1)
FRAP
(2)
FSMPs
(1)
FSSP
(1)
Fusarium
(1)
GFSI
(1)
Glucosinolates
(1)
Gluten free
(1)
Gut microbiome/microbiota
(1)
Gut microflora
(1)
HACCP
(3)
High value food
(1)
HMOs
(1)
HPLC
(1)
Hydrolysis products
(1)
IgA αντισώματα
(1)
Image analysis
(1)
IR
(1)
Iso
(1)
ISO 22000
(2)
Kashrut
(1)
Kefir
(1)
Kinema
(1)
Klebsiella pneumoniae
(1)
Kosher
(1)
Kαταναλωτής
(1)
Kρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
LAB
(1)
Lactic acid bacteria
(2)
Lait caillé
(1)
LAMP
(1)
Legumes
(1)
Lentils
(1)
Lentil spread
(1)
Light
(3)
Light τρόφιμα
(1)
Listeria
(1)
Listeria monocytogenes
(6)
Low fat
(1)
MAP
(1)
Mastic tears
(1)
Meat analog
(1)
Mediterranean
(1)
Methicillin
(1)
Microextraction
(1)
Mέθοδοι ανίχνευσης
(1)
Mπαχαρικά
(1)
Next generation sequencing
(1)
NGS
(2)
Non conformities
(1)
NOVA
(1)
NutriCalc
(1)
Nutri-Score
(1)
Nutritics
(1)
Nutrition value
(1)
Nομοθεσία
(1)
Olfactometry
(1)
Olive oil
(1)
OPRP
(1)
Origanum dictamnus
(1)
Packaging
(1)
PCA
(1)
PCR
(2)
Penicillium
(1)
Portulaca oleracea
(1)
Probiotics
(1)
Products
(1)
Pulses
(1)
Pulse spread
(1)
Purge & trap
(1)
Quorn
(1)
Rainforest Alliance
(1)
Ready-to-eat
(1)
Refining
(1)
Rich dough
(1)
RNS
(1)
ROS
(1)
RSPO
(1)
Ruby
(1)
Salad dressings
(1)
Salmonella
(2)
SCFAs
(1)
Sea bream
(1)
Seitan
(1)
Sensory
(1)
Sensory evaluation
(1)
Shechita
(1)
Shigella
(1)
Smart packaging
(1)
Smartphone
(1)
Snack
(1)
SNIF-NMR
(1)
Soft cheeses
(1)
Spectroscopy
(1)
Spinning processes
(1)
Spread
(1)
Spread producs
(1)
Spread products
(1)
Staling
(2)
Staphylococcus aureus
(3)
Stinging nettle
(1)
Suero costeño
(1)
Superfoods
(2)
Sustainability
(1)
Tempeh
(1)
Tempering
(1)
Texture
(1)
Thermal desorption
(1)
Tofu
(1)
Trahanas
(1)
Trans-λιπαρά οξέα
(1)
Trichinella Spiralis
(1)
Tsoureki
(2)
TTI
(1)
Urtica dioica
(1)
Vegan
(3)
Yoghurt
(1)
Zygosaccharomyces
(1)
Zύμες αλλοίωσης
(1)
Αdulteration
(1)
Αβοκάντο
(1)
Αγελαδινό γάλα
(1)
Άγριο τριαντάφυλλο
(1)
Αγροδιατροφικά προϊόντα
(1)
Αγροδιατροφική αλυσίδα
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(1)
Αθλητική απόδοση
(2)
Αθλητική γενετική
(1)
Αθλητισμός
(1)
Αιθέρια έλαια
(2)
Ακρυλαμίδιο
(1)
Αλάτιση
(1)
Αλβουμίνη
(1)
Αλγινικά
(1)
Άλεση
(1)
Άλευρο κάνναβης
(3)
Αλίπαστο
(1)
Αλλαντικά
(1)
Αλλαντικά ζύμωσης
(1)
Άλλειμμα
(1)
Αλλεργιογόνα
(1)
Αλλεργιογόνο
(1)
Αλλοιώσεις τροφίμων
(1)
Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης
(1)
Αμύγδαλα
(1)
Άμυλο
(2)
Αναβολικά
(1)
Αναγνωρισιμότητα
(1)
Ανάλυση
(1)
Ανάλυση εικόνας
(3)
Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA)
(1)
Ανάλυση τροφίμων
(1)
Ανάλυση υφής
(1)
Αναλυτικές μέθοδοι
(2)
Αναλυτικές τεχνικές
(1)
Ανάπτυξη ζυμών
(1)
Ανασυνδυασμένα ένζυμα
(1)
Ανδράχλη
(1)
Ανθεκτικά στελέχη
(1)
Ανθεκτικότητα
(2)
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά
(1)
Άνθη
(1)
Ανθρώπινες ασθένειες
(1)
Ανθρώπινη διατροφή
(1)
Ανθρώπινη υγεία
(1)
Ανθρώπινο γονιδίωμα
(1)
Ανίχνευση
(6)
Ανοσογλοβουλίνες
(1)
Ανοσοποιητικό σύστημα
(1)
Αντιβιοτικά
(6)
Αντίδραση Maillard
(1)
Αντικαρκινική δράση κάνναβης
(1)
Αντιμικροβιακά
(1)
Αντιμικροβιακές ιδιότητες
(1)
Αντιμικροβιακή δράση
(3)
Αντιοξειδωτικά
(10)
Αντιοξειδωτικά του καφέ
(1)
Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
(2)
Αντιοξειδωτικές ουσίες
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(8)
Αντιοξειδωτική δράση κάνναβης
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(1)
Αντιοξειδωτικό παράδοξο
(1)
Αντράκλα
(1)
Αξιοποίηση παραπροϊόντων
(1)
Απεικόνιση
(1)
Απέκκριση
(1)
Απόβλητα
(1)
Αποξηραμένα σύκα
(1)
Απόσταξη
(1)
Αποτύπωμα άνθρακα
(1)
Απώλεια ύδατος
(1)
Αραβικό κόμμι
(1)
Αριάνι
(1)
Άρτος
(1)
Αρτοσκευάσματα
(2)
Άρωμα καφέ
(1)
Αρωματικά φυτά
(3)
Αρωματικές ουσίες του καφέ
(1)
Αρωματικό προφίλ τυριού
(1)
Ασθένειες
(2)
Ασπόνδυλα
(1)
Άσπρισμα σοκολάτας
(1)
Ασφάλεια
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(3)
Αυθεντικότητα οίνου
(1)
Αφαλάτωση
(1)
Αφλατοξίνη Β1
(1)
Αφλατοξίνη Μ1
(1)
Αφρός
(1)
Αφυδάτωση
(1)
Βακαλάος
(1)
Βακτήρια
(1)
Βακτήρια γαλακτικού οξέος
(1)
Βακτήριο
(2)
Βαλσαμόχορτο
(1)
Βασιλικός
(1)
Βελτιστοποίηση διεργασίας
(1)
Βελτιστοποίηση παραγωγής
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Βιοδιαθεσιμότητα
(1)
Βιοδιασπώμενα
(1)
Βιοδραστικά συστατικά
(4)
Βιοδραστικές ενώσεις
(4)
Βιοδραστικές ουσίες
(1)
Βιοδραστικές ουσίες κάνναβης
(1)
Βιοδραστικών συστατικών
(1)
Βιοενεργά συστατικά
(1)
Βιοκαύσιμα
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(2)
Βιολογικά προϊόντα κρέατος
(1)
Βιολογική
(1)
Βιολογική γεωργία
(1)
Βιολογική δράση
(4)
Βιομεμβράνες
(1)
Βιομηχανία καλλυντικών
(1)
Βιομηχανία κρέατος
(1)
Βιομηχανία τροφίμων
(2)
Βιοπολυμερή
(1)
Βιοπροσβασιμότητα
(1)
Βιοσύνθεση
(1)
Βιοσυντήρηση
(2)
Βιωσιμότητα
(1)
Βλάβες φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Βότανα
(1)
Βότανο
(1)
Βούτυρο κακάο
(2)
Βρεφική διατροφή
(1)
Βρεφική φόρμουλα
(1)
Βρώσιμα άνθη
(1)
Βρώσιμα επικαλυπτικά
(1)
Βρώσιμες μεμβράνες
(3)
Βύσσινο
(1)
Γάδος
(1)
Γάλα
(9)
Γάλα καμήλας
(1)
Γαλακτικά βακτήρια
(1)
Γαλακτική ζύμωση
(1)
Γαλακτοκομικά
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(2)
Γαλάκτωμα νερού εμπεριεχόμενου στο κακάο
(1)
Γαλακτώματα
(1)
Γαλακτώματα νερού
(1)
Γαλατσίδα
(1)
Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα
(1)
Γαστρικό υγρό
(1)
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
(1)
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί
(1)
Γενετικοί δείκτες
(1)
Γενετικός πολυμορφισμός
(1)
Γένος Bifidobacterium
(1)
Γένος Coffea
(1)
Γιαούρτη
(1)
Γιαούρτι
(2)
Γιαούρτι τσουκνίδας
(1)
Γκίνγκο μπιλόμπα
(1)
Γλιστρίδα
(1)
Γλουτένη σίτου
(1)
Γλυκοζινολίτες
(1)
Γλυκοτοξίνες
(1)
Γονίδια
(1)
Γονίδια αντοχής
(1)
Γονίδια πρωτεϊνών
(1)
Γονιδιωματική
(1)
Δείκτες αερίων
(1)
Δείκτης μάζας σώματος
(1)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(1)
Δημητριακά
(2)
Δημόσια υγεία
(1)
Διαβήτης
(2)
Διαβήτης τύπου ΙΙ
(1)
Διαγονιδιακό DNA
(1)
Δίαιτα
(1)
Διάρκεια ζωής
(1)
Διασύνδεση
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Διατροφή
(8)
Διατροφή και εκπαίδευση
(1)
Διατροφικά εργαλεία
(1)
Διατροφικά συμπληρώματα
(1)
Διατροφικές διαταραχές
(1)
Διατροφικές συνήθειες
(1)
Διατροφική
(1)
Διατροφική αξία
(1)
Διατροφική επισήμανση
(1)
Διατροφική ετικέτα
(1)
Διατροφική ισορροπία
(1)
Διατροφική ποιότητα
(1)
Διατροφική τοξικολογία
(1)
Διατροφογενετική
(1)
Διατροφογενωμική
(1)
Διαχείριση αποβλήτων
(1)
Διάχυση φρεατίου σε άγαρ
(1)
Διεργετικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Δίκταμος
(1)
Δομή τροφίμων
(1)
Δράση
(1)
Δραστικές μορφές οξυγόνου
(1)
Δυόσμος
(1)
Εβραϊκός διατροφικός κανονισμός (Kashrut)
(1)
Εδώδιμες μεμβράνες
(2)
Εδώδιμη κάνναβη
(1)
Είδη γάλακτος
(1)
Εκκινητές
(1)
Εκπαιδευτικό παιχνίδι
(1)
Εκχυλίσεις
(1)
Εκχύλιση
(5)
Εκχύλισμα
(1)
Εκχύλισμα φρούτων
(1)
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς
(1)
Εκχύλισμα χαρουπιού
(1)
Ελαιογέλες
(1)
Ελαιόλαδο
(4)
Ελεύθερες ρίζες
(4)
Ελιά
(1)
Ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
(1)
Ελληνική αγορά
(1)
Ελληνική σαλάτα
(1)
Εμπλουτισμένα τρόφιμα
(1)
Εμπλουτισμός ελαιολάδου
(1)
Εμπλουτισμός ελαίων
(1)
Εμπλουτισμός τροφίμων
(2)
Εναλλακτικά προϊόντα
(1)
Εναλλακτικές πρωτεΐνες
(1)
Εναρκτήριες καλλιέργειες
(2)
Ενεργότητα ύδατος
(1)
Ένζυμα
(1)
Ενζυμική αμαύρωση
(1)
Ενζυμική ανοσοδοκιμασία (ELISA)
(1)
Ενισχυμένα τρόφιμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα/μικροβιόκοσμος
(1)
Εντεροβακτήρια
(1)
Εντεροϊός
(1)
Εντερόκοκκοι
(1)
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Εξατομικευμένη διατροφή
(2)
Εξέλιξη τροφίμων
(1)
Έξυπνη συσκευασία
(1)
Εξώθηση
(1)
Επεξεργασία
(2)
Επεξεργασία τροφίμων
(1)
Επιγενετική
(1)
Επιδημιολογία
(1)
Επιδόρπια γάλακτος
(1)
Επικαλύψεις
(1)
Επιμύδιο
(1)
Επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία
(1)
Επιπτώσεις του καφέ
(1)
Επιτραπέζιες ελιές
(2)
Επιφανειοδραστικότητα
(1)
Επιχρίσματα
(1)
Εργαλεία διατροφικής ανάλυσης
(1)
Εργασία
(1)
Έρευνα
(1)
Ερωτηματολόγιο
(1)
Ερωτηματολόγιο GENSK
(1)
Ευεργετικές ιδιότητες
(2)
Εχινόδερμα
(1)
Ζυμαρικά
(1)
Ζυμαρικά τσουκνίδας
(1)
Ζύμες
(2)
Ζυμούμενα τρόφιμα
(1)
Ζυμώμενα αλκοολούχα γάλατα
(1)
Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
(1)
Ζυμωμένα γάλατα
(1)
Ζυμώμενα γάλατα
(2)
Ζύμωση
(7)
Ζύμωση καφέ
(1)
Ζωικά Προϊόντα
(1)
Ηλεκτρονική μύτη
(2)
Ηλεκτροφόρηση
(2)
Ηλιόσποροι
(1)
Ηπατίτιδα
(1)
Ηπατίτιδα Α
(1)
Ηπατίτιδα Ε
(1)
Θεραπευτικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Θερμίδες
(2)
Θερμικές επεξεργασίες γάλακτος
(1)
Θερμικές ιδιότητες
(1)
Θερμική εκρόφηση
(1)
Θερμοκρασία
(1)
Θερμοκρασία συντήρησης γάλακτος
(1)
Θρεπτικά συστατικά
(1)
Θρεπτική αξία
(2)
Ιδιότητες
(1)
Ιοί
(1)
Ιπποφαές
(2)
Ισλάμ, Τρόφιμα Halal, Πιστοποίηση Halal, Βιομηχανία Halal
(1)
Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο
(1)
Ισοπροστάνια
(1)
Ισχυρισμοί υγείας
(1)
Καβούρδισμα
(3)
Καζεΐνες
(1)
Καινοτομία
(3)
Καινοτόμο τρόφιμο
(1)
Κακάο
(1)
Καλαμπόκι
(1)
Καλλιέργειες εκκινητές
(1)
Καλλυντικές ιδιότητες
(1)
Καμπυλοβακτηρίωση
(1)
Κανέλα
(1)
Κανέλα Ινδονησίας
(1)
Κανέλα Κεϋλάνης
(1)
Κάνναβη
(1)
Κανόνες διακίνησης
(1)
Κανόνες παραγωγής
(1)
Κάππαρη
(1)
Καρκίνος
(3)
Καρκίνος και μαστίχα
(1)
Καροτενοειδή
(2)
Καρύδια
(1)
Καταναλωτές
(1)
Καταναλωτής
(1)
Κατευθυνόμενη εξέλιξη
(1)
Κατηγοριοποίηση τροφίμων
(1)
Καφεΐνη
(1)
Καφές
(8)
Κεφίρ
(2)
Κινέζικη ιατρική
(1)
Κίστος
(1)
Κλιβανισμός
(1)
Κλιματική αλλαγή
(1)
Κόκκινες φακές
(1)
Κολοκυθόσποροι
(1)
Κούμις
(1)
Κουρούτ
(1)
Κρέας
(3)
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
Κρεατίνη
(1)
Κρεμμύδι
(1)
Κρίσιμα σημεία
(1)
Κώνειο
(1)
Λάβδανο
(1)
Λακτάση
(1)
Λαχανικά
(1)
Λεβάντα
(1)
Λειτουργικά τρόφιμα
(4)
Λειτουργικές ιδιότητες
(1)
Λειτουργικό τρόφιμο
(2)
Λεπτό έντερο
(1)
Λέπτυνση
(1)
Λευκά μέτρια φασόλια
(1)
Λευκό μανιτάρι
(1)
Λιπαρά
(2)
Λιστερίωση
(1)
Μαλακά τυριά
(1)
Μαλακό σιτάρι
(1)
Μαλτοδεξτρίνη
(1)
Μανιτάρια
(3)
Μανιτάρια Πλευρώτους
(1)
Μαστίτιδα
(1)
Μαστίχα
(2)
Μαστίχα και στοματική υγιεινή
(1)
Μαστίχα και υγεία
(1)
Μαστίχα Χίου
(2)
Μαστιχοχώρια
(1)
Μέδοδοι ανίχνευσης τοξικών ουσιών
(1)
Μέθοδοι αντιμετώπισης
(1)
Μέθοδοι απομόνωσης
(1)
Μέθοδοι εκχύλισης
(1)
Μέθοδοι εξαγωγής
(1)
Μέθοδοι επιβεβαίωσης αυθεντικότητας οίνου
(1)
Μέθοδοι ξήρανσης
(1)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
(1)
Μεθοδολογία απόκρισης επιφάνειας
(1)
Μέθοδος DPPH
(1)
Μέθοδος επεξεργασίας
(2)
Μειονεκτήματα
(1)
Μελέτες GWAS
(1)
Μέλι
(1)
Μελιτζάνες
(1)
Μεσογειακή Διατροφή
(1)
Μεταβιοτικά
(1)
Μεταβολικά προϊόντα
(1)
Μεταβολικά σύνδρομα
(1)
Μεταβολισμός
(2)
Μεταβολίτες
(2)
Μεταβολομική μελέτη
(1)
Μεταλλάξεις
(1)
Μεταλλική συσκευασία
(1)
Μη μεταδοτικές ασθένειες
(1)
Μη πτητικές ενώσεις
(1)
Μητρικό γάλα
(5)
Μητρικό πρωτόγαλα
(1)
Μηχανισμοί αντιβιοτικών
(1)
Μικροβιακή παραγωγή
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Μικροβιολογικοί κίνδυνοι
(1)
Μικροβίωμα
(2)
Μικροβίωμα μητρικού γάλακτος
(1)
Μικροεκχύλιση
(1)
Μικροενθυλάκωση
(2)
Μικροοργανισμοί
(1)
Μικροοργανισμοί στο γάλα
(1)
Μικροχλωρίδα
(1)
Μικροχλωρίδα εντέρου
(1)
Μόλυνση
(1)
Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
(1)
Μονονουκλεοτιδικοί πολυμορφισμοί (SNPs)
(1)
Μοντελοποίηση
(1)
Μοριακές μέθοδοι
(2)
Μοριακή πρόσδεση
(1)
Μπουρκίνα Φάσο
(1)
Μπρόκολο
(1)
Μπύρα τσουκνίδας
(1)
Μύκητες
(2)
Μυκοτοξιγενικοί μύκητες
(1)
Μυκοτοξίνες
(5)
Μυοσκελετικοί τραυματισμοί
(1)
Νάξος
(1)
Νεογνό
(1)
Νερό
(1)
Νευροεκφυλιστικές διαταραχές
(1)
Νήματα
(1)
Νοθεία
(3)
Νομοθεσία Ε.Ε
(1)
Νομοθεσία οίνου
(1)
Νοροϊός
(2)
Ντάι
(1)
Ντόπινγκ
(1)
Ξαρμύρισμα
(1)
Ξήρανση
(3)
Ξήρανση σε ρεύμα αέρα
(1)
Ξηροί καρποί
(1)
Ξηρόφιλοι
(1)
Οίνος
(1)
Ολοθούριος
(1)
Ολφακτομετρία
(1)
Οξείδωση ελαίων
(1)
Οξειδωτική τάγγιση
(1)
Οξειδωτικό στρες
(3)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(7)
Οξυγαλακτικά βακτήρια (LAB)
(1)
Οξυγαλακτικές καλλιέργειες
(1)
Οργανικά τρόφιμα
(1)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(1)
Ορθολογικός σχεδιασμός
(1)
Όσπρια
(2)
Οφέλη φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Παγκόσμια Πανάκεια
(1)
Παθήσεις
(1)
Παθογένειες
(1)
Παθογόνα
(2)
Παθογόνα βακτήρια
(2)
Παθογόνο
(1)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(2)
Παλμικά Ηλεκτρικά Πεδία
(1)
Παραβιοτικά
(1)
Παραγωγή σοκολάτας
(1)
Παραγωγικά Ζώα
(1)
Παραπροϊόντα
(2)
Παραπροϊόντα μανιταριών
(2)
Παραπροϊόντα τροφίμων
(1)
Παρενέργειες
(1)
Παρθένο αβοκαντέλαιο
(1)
Παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Παχύ έντερο
(1)
Πείραμα
(1)
Πειράματα για τοξικά φυτά
(1)
Περιβαλλοντικές συνθήκες
(1)
Περιβαλλοντική διαχείριση
(1)
Περιγραφικές μεταβλητές
(1)
Περιφέρεια
(1)
Πέστροφα
(1)
Πικροδάφνη
(1)
Πιπέρι καγιέν
(1)
Πλεονεκτήματα
(1)
Ποικιλίες καφέ
(2)
Ποιότητα γάλακτος
(1)
Ποιότητα τροφίμων
(1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(1)
Ποιοτική ανάλυση ελαιόλαδου
(1)
Ποιοτική υποβάθμιση ελαιόλαδου
(1)
Πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση
(1)
Πολυμορφισμοί
(1)
Πολυμορφισμός
(1)
Πολυμορφισμός πρωτεϊνών
(1)
Πολυόλες
(1)
Πολυφαινόλες
(2)
Πορτουλάκη η λαχανώδης
(1)
Ποσοτικά μοντέλα σχέσης δομής-δράσης
(1)
Ποτά
(1)
Πράσινο πιπέρι
(1)
Πράσινο τσάι
(1)
Πρεβιοτικά
(3)
Προβιοτικά
(13)
Προβιοτικά τρόφιμα
(1)
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά
(1)
Προϊόν
(1)
Προϊόν επαλείψεως
(1)
Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού
(1)
Προϊόντα Σοκολάτας
(1)
Προϊόντα υδρόλυσης
(1)
Προορατική μικροβιολογία
(1)
Προπόνηση
(1)
Προπόνηση αντίστασης
(1)
Πρόσθετα τροφίμων
(2)
Πρόσθετο
(2)
Προφίλ θρεπτικών συστατικών
(1)
Πρωτεϊνες
(2)
Πρωτεΐνες
(3)
Πρωτεΐνες αγελαδινού γάλακτιος
(1)
Πρωτεΐνες γλύκανσης
(1)
Πρωτόγαλα
(2)
Ρόδι
(3)
Σόγια
(3)
Σοκολάτα
(3)
Συσκευασία
(2)
Τοξικές ουσίες
(2)
Τοξικότητα
(4)
Τοξίνες
(2)
Τρόφιμα
(8)
Τσουρέκι
(4)
Τυρί
(2)
Τυριά
(3)
Τυριά τυρογάλακτος
(4)
Υγεία
(7)
Υδρογέλες
(2)
Υπερτροφές
(2)
Υπολογιστική όραση
(3)
Φαινολικά
(2)
Φαινολικές ενώσεις
(5)
Φαρμακευτικές ιδιότητες
(2)
Φασματομετρία μάζας
(2)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(2)
Φλαβονοειδή
(2)
Φρούτα
(2)
Φύλλα ελιάς
(2)
Φυσικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτοχημικά
(2)
Χημική σύσταση
(6)
Χρωματογραφία
(2)
Ώσμωση
(2)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(5)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 30 to 247 results
Λειτουργικά τρόφιμα, βιοδραστικές ουσίες, φαρμακευτική και αντιοξειδωτική δράση του origanum dictamnus
Creator:
Γούτη, Μαρία
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Antonopoulos, Dionysios, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Λειτουργικά τρόφιμα, Origanum dictamnus, Τροφοφάρμακα, Φυτοχημικά
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές
Creator:
Μάργαρη, Δήμητρα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Τσάκαλη, Ευσταθία, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject:
Αριάνι, Lactic acid bacteria, Κεφίρ, Τραχανάς, Kefir, Ariani, Fermented milk, Ζυμωμένα γάλατα, Cheese, Mediterranean, Probiotics, Yoghurt, Μεσογειακή Διατροφή, Γιαούρτι, Trahanas, Προβιοτικά, Τυρί
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αντιβιοτικά στο κρέας και στα κρεατοσκευάσματα
Creator:
Σκουρλής, Ευθύμιος, Νασόπουλος, Σπυρίδων
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Μαντής, Φώτιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αντιβιοτικά, Κρέας
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Εφαρμογή ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προκατεργασίας ξήρανσης ιπποφαούς
Creator:
Σελλή, Δέσποινα, Σπινάκης, Παναγιώτης
Contributor:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αφυδάτωση, Ιπποφαές, Ώσμωση
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών
Creator:
Μηλιτσοπούλου, Κρυσταλλίνα
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Φυστίκι Αιγίνης, Ξηροί καρποί, Καρύδια, Αμύγδαλα, Φουντούκια, Ηλιόσποροι, Κολοκυθόσποροι
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.
Creator:
Κατσούλα, Δροσιανή, Καραλίβανου, Θεοδώρα
Contributor:
Κουλούρης, Σπυρίδων, Tsakali, Efstathia, Τριάντη, Μυρτώ, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά, Πρεβιοτικά, Ψυχοβιοτικά, Συμβιωτικά, Παραβιοτικά, Μικροενθυλάκωση, Προβιοτικά, Μεταβιοτικά, Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Φασκόμηλο και Τριαντάφυλλο. Φαρμακευτικές και Καλλυντικές Ιδιότητες
Creator:
Αζάρ Νάκα, Αναστασία
Contributor:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, HOUHOULA, DIMITRA, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Φαρμακευτικές ιδιότητες, Εκχύλιση, Βιοδραστικά συστατικά, Αντιοξειδωτικά, Καλλυντικές ιδιότητες, Τριαντάφυλλο, Φασκόμηλο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές
Creator:
Χατζηιωάννου, Διονύσης
Contributor:
Τσάκαλη, Ευσταθία, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Γλουτένη σίτου, Σόγια, Meat analog, Seitan, Εξώθηση, Quorn, Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων, Tofu, Tempeh, Επεξεργασία, Υγεία, Υποκατάστατο κρέατος, Spinning processes, Φυτικές πηγές πρωτεϊνών, Kinema
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα, πράσινο τσάι: χημική σύσταση, αντιοξειδωτική και βιολογική δράση
Creator:
Μακρή, Μαριάμ-Νεφέλη, Ανδρέου, Ασπασία
Contributor:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Τριάντη, Μυρτώ, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αντιοξειδωτική δράση, Πράσινο τσάι, Βιολογική δράση, Άγριο τριαντάφυλλο, Λεβάντα, Χημική σύσταση
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή
Creator:
Ρούσσου, Μαρία, Πιτσάρι, Ευθυμία
Contributor:
Batrinou, Anthimia, Τυμπής, Δημήτριος, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Τρόφιμα, Ερωτηματολόγιο, Καταναλωτές, Βιολογικά προϊόντα, Έρευνα, Οργανικά τρόφιμα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία
Creator:
Γκόλια, Κωνσταντίνα- Μαρία, Μπλάνα, Στυλιανή
Contributor:
Στρατή, Ειρήνη, Κολώνια, Κωνσταντίνα, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
AGE's, Γλυκοτοξίνες
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μελέτη αξιοποίησης αποβλήτων φυτικής προέλευσης για την παραλαβή συστατικών προστιθέμενης αξίας- Κλασικές και καινοτόμες τεχνικές
Creator:
Ασημομύτης, Γεώργιος, Βλαχάκη, Δέσποινα
Contributor:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Διαχείριση αποβλήτων, Εκχυλίσεις, Αξιοποίηση παραπροϊόντων, Μικροβιακή παραγωγή, Βιοκαύσιμα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου
Creator:
Καραγιάννη, Παναγούλα
Contributor:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Καραγιάννη, Βιλελμίνη, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Spectroscopy, Analytical methods, Food fraud, Olive oil, Φασματοσκοπία, Ανίχνευση, Chromatography, Αναλυτικές μέθοδοι, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Αdulteration, Νοθεία, Extra virgin olive oil, Χρωματογραφία, Detection, Ελαιόλαδο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αξιοποίηση υπολειμμάτων απολίπανσης σπόρων κάνναβης για την ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων πλουσίου ζυμαριού
Creator:
Αναστασιάδης, Γεώργιος, Προβατά, Ταρσία
Contributor:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Τσουρέκι, Image analysis, Άλευρο κάνναβης, Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού, vegan
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό
Creator:
Ντούμη, Ειρήνη, Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Δημήτριος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αθλητική απόδοση, Χημική σύσταση του καφέ, Αρωματικές ουσίες του καφέ, Επιπτώσεις του καφέ, Φαινολικές ενώσεις, Εργασία, Αντιοξειδωτικά του καφέ, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Νευροεκφυλιστικές διαταραχές, Ελεύθερες ρίζες, Ψυχική εγρήγορση, Καφές, Ψυχική απόδοση, Αντιοξειδωτικό παράδοξο, Χλωρογενικά οξέα, Καρκίνος
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αποτελεσματικότητα Συμπληρωμάτων Διατροφής και Κατανάλωση στην Ελληνική Αγορά
Creator:
Παρίσσης, Άγγελος, Αρώνης, Χρήστος
Contributor:
Στρατή, Ειρήνη, Μάργαρη, Δήμητρα, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Subject:
Συμπληρώματα Διατροφής
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μελέτη απώλειας και σπατάλης τροφίμων σε ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
Creator:
Ραγκούση, Στεφανία
Contributor:
Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Σπατάλη τροφίμων, Ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η εξέλιξη των γαλακτοκομικών προϊόντων από την φάρμα στην βιομηχανία του 21ου αιώνα
Creator:
Τούση, Μαρία Ελένη
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Tsakali, Efstathia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Γάλα, Εναλλακτικά προϊόντα, Φυτικά ροφήματα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μελέτη της επίδρασης της συσκευασίας σε τροποποιημένες ατμόσφαιρες στην μικροβιολογική αλλοίωση με την μέθοδο NGS και στην ποιότητα των νωπών ιχθύων
Creator:
Θωμάς, Απόλλων
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Fish processing, Sea bream, NGS, MAP, Aquaculture
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αντιβιοτικά σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης
Creator:
Σαρικάγια, Ελισάβετ, Παπαδάκη, Λυδία Ζωή
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αντιβιοτικά, Ζωικά Προϊόντα, Παραγωγικά Ζώα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Αντιμικροβιακές ουσίες στο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα-Ένα πρόβλημα Δημόσιας Υγείας
Creator:
Καβουκλή, Σταυρούλα-Γεωργία, Καρδιόλακα, Αικατερίνη
Contributor:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, HOUHOULA, DIMITRA, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Γάλα, Υγεία, Ανθεκτικά στελέχη, Καταναλωτής, Παθογόνα, Δημόσια υγεία, Ανθεκτικότητα, Μαστίτιδα, Ανίχνευση, Βακτήριο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Υδρογέλες: τεχνολογία και εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Creator:
Μπράχος, Θωμάς
Contributor:
Τσάκαλη, Ευσταθία, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2023
Subject:
Υδρογέλες
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ανασκόπηση της επίδρασης βιοδραστικών συστατικών υπερτροφών (superfoods) στο εντερικό μικροβίωμα
Creator:
Κοντρατίεβα, Ιφιγένεια
Contributor:
Τσιάκα, Θάλεια, Kritsi, Eftychia, Lantzouraki, Dimitra, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Υπερτροφές, Εντερικό μικροβίωμα/μικροβιόκοσμος, Superfoods, Gut microbiome/microbiota, Bioactive compounds, Βιοδραστικές ενώσεις
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση
Creator:
Νικολαϊδου, Αικατερίνη
Contributor:
Τσιάκα, Θάλεια, Kritsi, Eftychia, Lantzouraki, Dimitra, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Πρεβιοτικά, Προβιοτικά, Εντερικό μικροβίωμα, Ζυμούμενα τρόφιμα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Σχηματισμός Ακρυλαμιδίου σε προϊόντα τροφίμων και η επίπτωση του στην υγεία
Creator:
Μπόμπολου, Αιμιλία Μαρία
Contributor:
Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Ακρυλαμίδιο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά και τροφιμογενή παθογόνα: Η περίπτωση της Listeria monocytogenes
Creator:
Κουλουρίδη, Ελένη
Contributor:
Batrinou, Anthimia, Μάντης, Φώτιος, Σπηλιώτης, Βασίλης, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αντιβιοτικά, Παθογόνα, Listeria monocytogenes, Ανθεκτικότητα, Τροφιμογενές
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Μελέτη αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς.
Creator:
Πετουσάκη, Στυλιανή
Contributor:
Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Εκχύλιση, Ελιά, Αντιμικροβιακά, Αντιοξειδωτικά, Εκχύλισμα φύλλων ελιάς, Φύλλα ελιάς
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
"Τα σπορογόνα βακτήρια στα τρόφιμα: πρόσφατα δεδομένα"
Creator:
Κωστανίκος, Κωνσταντίνος, Μηζυθράς, Γρηγόριος
Contributor:
Batrinou, Anthimia, Κοντελές, Σπυρίδων, Σπηλιώτης, Βασίλης, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Σπορογόνα βακτήρια
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Η σημασία των διατροφικών συμπληρωμάτων στην υγεία του ανθρώπου
Creator:
Μπουνιαλέτου, Αθανασία
Contributor:
Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Διατροφικά συμπληρώματα
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
Portulaca oleracea (Ανδράχλη η ολησθηρίς ή Πορτουλάκη η λαχανώδης): Ανασκόπηση στη σύσταση και στη χρήση της ως πηγή αντιοξειδωτικών και βιοδραστικών ουσιών
Creator:
Μόσχου, Ελένη
Contributor:
HOUHOULA, DIMITRA, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
EKT year:
2021
Subject:
Αντιοξειδωτικές ουσίες, Φαρμακευτικό φυτό, Κινέζικη ιατρική, Φαινολικά οξέα, Φλαβονοειδή, Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, Γαλατσίδα, Γλιστρίδα, Αντράκλα, Λειτουργικό τρόφιμο, Εκχύλισμα, Πορτουλάκη η λαχανώδης, Portulaca oleracea, Βιοδραστικές ενώσεις, Παγκόσμια Πανάκεια, Συντηρητικό, Βότανο, Καινοτόμο τρόφιμο, Ανδράχλη, Πρόσθετο
Language:
Greek
Institution:
University of West Attica
Collection :
Institutional Repository Polynoe
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!