Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Creator/contributor
×
+
@naktisis
Search
Clear
Help
Filters
Clear
EKT item type
Thesis
(50)
Bachelor thesis
(50)
Year
2020 - 2024
(7)
2015 - 2019
(10)
2010 - 2014
(12)
2005 - 2009
(17)
2000 - 2004
(4)
Language
Greek
(50)
Institution / collection
TEI of West Macedonia
(50)
@naktisis
(50)
Subcollections
Status = Published
(31)
Status = Unpublished
(19)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(2)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνής αγορά
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επενδύσεις
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(15)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(8)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μάρκετινγκ
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μικροβιολογία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(14)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(50)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Type = Thesis
(50)
Type
NonPeerReviewed
(50)
Thesis
(50)
Subject
Αγροτικά προϊόντα
(2)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(15)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(8)
Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Διεθνής αγορά
(1)
Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Επενδύσεις
(1)
Μάρκετινγκ
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(14)
Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Τυροκομία
(50)
Relevance
Ascending date
Descending date
1 - 30 to 50 results
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού Μπάτζος που πωλείται επι ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων
Creator:
Καραβατάκης, Κωνσταντίνος
EKT year:
2020
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή και ποιότητα μαλακού τυριού μυζήθρα
Creator:
Παλάντζας, Γεώργιος
EKT year:
2020
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ζώνη γάλακτος και ποιοτικός έλεγχος νωπού αιγοπρόβειου γάλακτος της βιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ
Creator:
Μανώλης, Άγγελος
EKT year:
2010
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Εμπόριο των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων
Creator:
Σίσκα, Πανωραία
EKT year:
2011
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Η παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και η εμπορία των τυροκομικών προϊόντων
Creator:
Κομματά, Αμαλία
EKT year:
2006
Subject:
Εμπόριο - Ελλάδα, Αγροτικά προϊόντα, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
O κλάδος του γάλακτος στην Ελλάδα: η περίπτωση της βιομηχανίας Δωδώνη
Creator:
Πραμαντιώνης, Χρήστος
EKT year:
2011
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας
Creator:
Τζιούρα, Ελένη
EKT year:
2008
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά του τυριού φέτα
Creator:
Χασάπη, Σοφία
EKT year:
2006
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Το μάρκετινγκ στις μικρομεσαίες παραδοσιακές επιχειρήσεις: η περίπτωση της τυροκομικής εταιρίας "Γραβάνης Ο.Ε."
Creator:
Γραβάνη, Ευανθία
EKT year:
2011
Subject:
Μάρκετινγκ, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Βιοχημικές διαδικασίες κατά την ωρίμανση των τυριών
Creator:
Αμπάρη, Ουρανία, Αβραμίδου, Μαρία
EKT year:
2006
Subject:
Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Δωδώνη: μια συνεταιριστική αποτυχία ή ένα επιτυχημένο προϊόν = Dodoni: a cooperative failure or a successful product
Creator:
Χαλιάσου, Δήμητρα
EKT year:
2011
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή φέτας και ποιοτικοί έλεγχοι στο γάλα και στη φέτα σε επίπεδο τυροκομείου
Creator:
Φωτιάδου, Ειρήνη
EKT year:
2011
Subject:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά φέτα
Creator:
Μπογδάνης, Αλέξανδρος
EKT year:
2010
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα
Creator:
Πλάκου, Κοσμάς
EKT year:
2010
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τεχνολογία παρασκευής τυριών και ελαττωμάτων που παρουσιάζονται
Creator:
Κωτσίδου, Ζωή
EKT year:
2007
Subject:
Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Tα ΠΟΠ ΚΑ και ΠΓΕ προϊόντα και η προώθηση τους μέσω της διαφήμισης στην διεθνή αγορά
Creator:
Κοσιώρη, Ναταλία
EKT year:
2013
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Επίδραση συστατικών, παραγωγικής διαδικασίας, φυσικών και χημικών παραγόντων στη γεύση και το άρωμα του τυριού
Creator:
Δραγανίδης, Κωνσταντίνος
EKT year:
2008
Subject:
Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών
Creator:
Κρητίδου, Μαρία
EKT year:
2014
Subject:
Διατροφή - Ποιότητα, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παρουσίαση σύγχρονης τυροκομικής μονάδας
Creator:
Μαραντίδου, Ελένη
EKT year:
2012
Subject:
Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τεχνολογία στην προετοιμασία τυριών – ελαττώματα των τυριών
Creator:
Τσίρου, Χριστίνα
EKT year:
2009
Subject:
Τεχνολογία τροφίμων, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεταβολές κατά τη συντήρηση τυριού γκούντα σε φέτες συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα
Creator:
Νικηφόρου, Γεώργιος
EKT year:
2018
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά δειγμάτων τυριού φέτας που πωλούνται επί ζυγίω σε καταστήματα τροφίμων της Φλώρινας
Creator:
Σιάββα, Ζωή
EKT year:
2018
Subject:
Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μικροβιολογία ανθότυρου Με έμφαση στις μεθόδους ανάλυσης
Creator:
Ρούσσος, Ανδρέας
EKT year:
2018
Subject:
Μικροβιολογία, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Μελέτη των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών μεταβολών κατά την ωρίμανση της φέτας, γραβιέρας, και κεφαλοτυριού
Creator:
Φιλιππούσης, Ανδρέας
EKT year:
2009
Subject:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας σε παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Ρεθύμνης και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος
Creator:
Σπινθουράκης, Χαράλαμπος
EKT year:
2009
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή τυριού φέτας (αιγοπρόβειας) υψηλής ποιότητας από τη βιομηχανία γάλακτος «ΝΕΟΓΑΛ» και υφιστάμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος
Creator:
Κωνσταντινίδου, Λεμονιά
EKT year:
2004
Subject:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παραγωγή μαλακών τυριών: ποιοτικές παράμετροι
Creator:
Κοτσέτας, Διονύσιος
EKT year:
2012
Subject:
Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Η φύση, ο ρόλος και η σημασία των ενζύμων του γάλακτος
Creator:
Ντάλλα, Σεβαστή
EKT year:
2009
Subject:
Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος του τυριού "μανούρι"
Creator:
Γατσούλη, Ελένη
EKT year:
2015
Subject:
Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
Παρασκευή ελληνικών τυριών, παθήσεις και εχθροί τυριών
Creator:
Μηλιόπουλος, Ευάγγελος
EKT year:
2009
Subject:
Τυροκομία
Language:
Greek
Institution:
TEI of West Macedonia
Collection :
@naktisis
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!